Mihaela Hogas ia medalii in serie la patinaj viteza pe plan international!

562
Mihaela Hogas ia medalii in serie la patinaj viteza pe plan international!

Mihaela Hogas ia medalii la intrecerile din Cupa Mondiala si Cupa Europei. Mihaela a terminat pe locul 3 la team sprint in 2016, la Lillehammer, intr-o echipa internationala. Proba era specifica Jocurilor Olimpice pentru Tineret. A fost scanteia care a luminat calea spre noi medalii!

Mihaela Hogas ia medalii in Cupa Mondiala de la Helsinki si la Cupa Europei  din Innsbruck.

Mihaela Hogaș a castigat medalia de argint la patinaj viteza pe distanta de 500 de metri.

Mihaela Hogas ia medalii in serie la patinaj viteza pe plan international!„Sunt foarte fericita ca am reusit sa vin pe locul 2 la Cupa Mondiala din Helsinki la proba de 500m. Acest rezultat imi da putere de munca si incredere ca pot reusi sa castig impotriva unor sportive care au toate conditiile pentru acest sport. Sezonul acesta a fost dificil pentru ca nu am avut multe concursuri. Am inceput sezonul de gheata destul de tarziu fata de celelalte tari. Urmeaza sa revin acasa, sa ma antrenez pentru urmatoarea Cupa Mondiala din Baselga, Italia. Sper ca voi obtine rezultate la fel de bune. De asemenea urmeaza Campionatul national la care imi propun sa fac noi recorduri personale.”-Mihaela Hogas

Mihaela Hogas si Bogdan Stanescu formeaza un tandem sportiv-antrenor de succes.

„Tin minte ca la cateva luni dupa ce am inceput antrenamentele, Bogdan Stanescu a patinat un tur dupa mine si mi-a spus ca eu o sa ajung campioana nationala. Asta a fost un lucru foarte important pentru mine la momentul acela”-Mihaela hogas

Corona Brasov a participat  la Cupa Mondiala de Patinaj Viteza din Finlanda, la HELSINKI, cu sportiva Mihaela Hogas antrenata de Bogdan Stanescu. Urmatoarea etapa de Cupa Mondiala este programata pe 9,10 februarie.

La Cupa Europei la patinaj viteza, la Innsbruck, in Austria concursul a adus urmatoarele rezultate pentru sportivii  antrenati de Bogdan Stanescu:

Categoria Neosniori
Mihaela HOGAȘ
Locul 3 – 500m
Locul 3 – 1000m

CATEGORIA JUNIORI FEMININ

Roxana MANOLACHE
Locul 8 – 500m
Locul 3 – 1000m
Locul 7 – 1500m

Ramona IONEL
Locul 7 – 500m
Locul 6 – 1000m
Locul 11 – 1500m

CATEGORIA JUNIORI MASCULIN

Cosmin NEDELEA
Locul 6 – 500m
Locul 5 – 1000m
Locul 5 – 1500m

Autor: Ovidiu Pețenghea