Mihai Donisan castiga la Campionatul Municipal de Iarna, intrecerea la inaltime.

553
Mihai Donisan castiga la Campionat Municipal de Iarna, intrecerea la inaltime.

Mihai Donisan castiga cu 2.15 metri prima intrecere din sezon la Campionatul Municipal de Iarna. In concurs la saritura in inaltime, pe podium au fost Dan Claudiu Lazarica cu 2.10 metri si Razvan George Roman cu 2 metri. Urmatoarea intrecere, Cupa RMA, il gaseste hotarat pe Mihai sa sara din nou mai sus.

Mihai Donisan castiga dupa luni de antrenament, cu o pregatire pe care a inceput-o in septembrie.

„Primul concurs a fost de tatonare, un antrenament. Am sarit cu un elan mediu, iar rezutatul nu a fost rau pentru aceasta perioada. Inca lucrez la elan, desprindere si sper sa-mi imbunatatesc rezultatul la Cupa RMA. Vreau sa sar 2.20 metri ca obiectiv imediat. La Campionatul National imi doresc sa ajung sa fac baremul pentru Campionatul European. „-Mihai Donisan

Baremul pentru Europenele de la Glasgow este 2.26 metri. Dupa Campionatul National, Mihai Donisan va concura la Balcaniada si apoi la Cupa Belgrad, in Serbia. Mihai Donisan se antreneaza cu Sorin Matei.

Mihai Donisan castiga la Campionat Municipal de Iarna, intrecerea la inaltime.„Cred ca anul acesta va fi un an bun. Din cifrele obtinute la antrenamente cred ca voi sari foarte bine. Obiectivul este sa sar cat mai bine ca sa ma calific la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Inca nu stiu care este criteriu de calificare. Daca va fi barem sau vom avea nevoie sa strangem puncte sarind la anumite concursuri.”-Mihai Donisan

La 30 de ani Mihai Donisan isi gaseste motivatia ca sa fie in top. Cei 4 saritori la inaltime din Romania care se remarca sunt Mihai Donisan, Dan Claudiu Lazarica, Marius Dumitrache si Mihai Anastasiu. Mihai va participa la Jocurile Europei in iunie, in Belarus, la Minsk. Tot in strainatate Mihai Donisan are in calendar Cupa Europei, Campionatul Balcanic si vrea sa-si faca baremul pentru Mondialele din acest an, din octombrie daca va sari undeva la 2.30 metri.

Credit Foto: Daniel Marinescu

Autor: Ovidiu Pețenghea