Start la Ultramaratonul de la Atena. Romanii au plecat in forta!

486
Start la Ultramaratonul de la Atena. Romanii au plecat in forta!

Start la Ultramaratonul de la Atena in concursurile de 1000 de mile si 48 de ore. Romanii au plecat in forta! Nicu Buceanu e in urmarirea polonezului Pawel Zuk. Robert Constantin Zamisnicu a preluat conducerea dupa un start bun al rusului Denis Konovalov la intrecerea de 48 de ore.

Start la Ultramaratonul de la Atena cu Nicu Buceanu la 1000 de mile si cu Zamisnicu in top la 48 de ore.

Dupa 7 ore Pawel Zuk era pe prima pozitie la 1000 de mile. Polonezul era pus sub presiune de Buceanu.

„Urmeaza 384 de ore de alergare non-stop, in 16 zile.Premiera in ultra atletismul din Romania!”-Nicu buceanu

Nicu Buceanu alearga la Atena in cadrul Festivalului International de Ultramaraton. Este cea mai lunga cursa din cariera la care participa. Si cea mai dura. Ultramaratonul se termina pe 3 februarie. 

Start la Ultramaratonul de la Atena. Romanii au plecat in forta!„In 2018 cred ca am reusit ceva unic in istoria ultra atletismului din Romania. 4 recorduri nationale in probele de: 48 de ore-301 km, 72 de ore 408km, 6 zile-736,5km, 10 zile-1091km. Un ultra alergator(RAZBOINIC AL CREIERULUI) devi odata ce intelegi principile si le pui in aplicare zi de zi. Un ultra alergator emana in jurul sau multa energie, o capacitate de concentrare, o memorie si o stare de spirit mai buna. Mai presus de toate un ultra alergator reprezinta o schimbare incredibila a mentalitati, cu beneficii pentru intreaga viata. Antrenamentele zilnice te va ajuta sa prosperi in toate privintele la nivel personal, profesional, financiar, relational. Dupa 26 de ani de atletism si peste 100 000 de mii km alergati si participand la peste 200 de concursuri de alergare, concluzia este ca corpul uman poate duce mult mai mult decat ne putem imagina noi. Mult succes tuturor in anul competitional 2019.” -Nicu Buceanu

Robert Constantin Zamisnicu a impresionat in primele ore ale intrecerii de 48 de ore la Atena in cadrul Festivalului International de Ultramaraton.

Zamisnicu a preluat conducerea in fata rusului Denis Konovalov. Puteti afla ce fac Adrian Bontiu, Flavius Adrian Ciulica si Iaciu Stefania Gabriela aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea