Mini Cupa României la schi alpin. Bilanț după 10 întreceri

332
Mini Cupa României la schi alpin. Bilanț după 10 întreceri
Foto cu drona de la Botond Peterffy

Mini Cupa României a găsit tinerii pasionați de schi în acțiune la Cupa Caraimanul, Cupa Kalinderu, Kid Ski Challenge, Cupa Speranțelor, Cupa ActiveSki, Cupa Pro-X și Cupa Gândăcel.

Mini Cupa României s-a încheiat după Slalomul Uriaș de la Cupa Gândăcel.

La categoria 2014-2015, Iris Bara a câștigat 7 întreceri. Top 3 a fost completat de Rebeca Molnar și de Maia Stancu.

Erik Bartoiu a câștigat opt întreceri. A fost urmat de Rareș Ștefan și de Timotei Petre.

La categoria 2012-2013, Sabrina Orzan a câștigat toate cele 10 întreceri. A fost urmată de Gerda Kovari și de Carina Purcaru.

David Moaca a fost cel mai bun, cu șase întreceri câștigate. A fost urmat de Albert Nicolae și de Yanis Iamandi.

Mini Cupa României la schi alpin. Bilanț după 10 întreceri

Mini Cupa României, top 3 la categoria 2010-2011 s-a impus Tea Cristescu în fața Victoriei Hanna Rahau. A treia a fost Ariana Rab.

Andreas Cota a fost cel mai bun cu șase puncte în plus față de Vlad Miclea. Pe trei a fost Luca Voina.

La HC Fete s-a impus Abigel Balogh în fața Elenei Mureșan. A treia a fost Ana Lasita.

Luca Pastorcici s-a impus în fața lui Matei Toma și a lui George Bogoș.

Anterior, la Naționale câștigători la sub 14 ani au fost Balogh și David Militaru. Luca Pastorcici și Mikolt Paszka la HC. Diana Eremia de la CCS s-a impus în fața sportivei Jennifer Nagy Remetean de la SBS. Podiumul a fost completat de Ioana Corlațeanu de la CSM CORONA.

Szabo de la CS NAGY NORBERT SKI s-a impus în fața lui Matei Oancea de la CSS SINAIA. A urcat pe podium și Egon Kovacs de la CSM CORONA.

La sub 14 ani s-a impus Balogh Lorinc Bernadett de la CS NAGY NORBERT SKI. Anastasia Dora Bogdan de la ABM a fost pe doi. Pe podium au urcat și Eliza Susca de la SVD și Sara Contes de la CS CARAIMANUL BUSTENI.

Mikolt Paszka s-a impus la HCF. Sportiva de la CSM CORONA a fost urmată de Abigel Lorinc Balogh de la CS NAGY NORBERT SKI. Elena Mureșan de la Dinamo a fost pe trei.

David Militaru de la CSM CORONA s-a impus la Slalom Urias la sub 14 ani. Petru Domșa de la CRAZY BIKE SIBIU a fost pe doi. Mark Peter Cseke de la CS NAGY NORBERT SKI a fost pe trei.

Luca Pastorcici s-a impus la HCB. Schiorul de la CSM CORONA l-a întrecut pe Matei Toma de la CSS SINAIA. George Bogoș de la CS EDELWEISS Brașov a fost pe 3.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea