Miruna și Cristian dansează și câștigă antrenați de Cătălin Safta

0
36
Miruna și Cristian dansează și câștigă antrenați de Cătălin Safta
Miruna și Cristian dansează și câștigă antrenați de Cătălin Safta

Miruna și Cristian dansează și câștigă la Universitatea Craiova unde sunt antrenați de Cătălin Safta. Marius Cristian Toma și Miruna Maria Gheorghe au oferit declarații pentru AIMX!

”Am început la vârsta de 6 ani, din curiozitate și pasiune pentru muzică. Mi-a plăcut mereu să ascult diverse genuri muzicale și să simt ritmul. În timp, dansul a devenit o formă de exprimare și relaxare pentru mine, o modalitate de a mă conecta cu mine și cu alții prin intermediul muzicii și mișcării. Cristi și cu mine nu dansăm de foarte mult timp, cred că ne-am apucat să dansăm la începutul lunii ianuarie. Din partea mea situația a fost foarte simplă. La momentul respectiv nu mai aveam partener, iar el doar ce se despărțise de partenera lui. Atunci el mi-a propus să dansăm împreună și iată-ne în această poveste!”- Miruna Maria Gheorghe.

”Programul meu zilnic este unul destul de încărcat, încep orele la 7.30 deoarece merg la Liceul Național Frații Buzești, iar de cele mai multe ori termin orele la 14.30. Marțea și joia de la ora 18.00 am și grupa copiilor de 5-7 ani unde predau. Antrenamentele mele sunt în fiecare zi de luni până joi, astfel încât de la ora 19.00 până la 20.00 am orele private, iar de la 20.30 până la 22.00 am grupul”.- Miruna Maria Gheorghe.

Pentru Miruna și Cristian cel mai bun rezultat este titlul de Vicecampioni Nationali U21 de luna aceasta! Colegii lor, Poenaru Raul Daniel și Iordache Patricia sunt și ei vicecampioni naționali u21 la secțiunea latino.