Mortila e campion! A câștigat la slalom în Serbia la snowboard

0
21
Mortila e campion! A câștigat la slalom în Serbia la snowboard
Mortila e campion! A câștigat la slalom în Serbia la snowboard

Mortila e campion! Atât în ianuarie cât și în martie a câștigat întrecerile internaționale la care a participat. A trecut de 20 de ani de participări la competițiile FIS.

 Toma Ridertoma Mortila s-a bucurat foarte mult de senzația pe care a avut-o la ultimele concursuri. Din pasiune a reușit performanțe în Snowboard. TEAM Snow-Academy Sinaia are medalii internaționale obținute la snowboard în Serbia, Kopaonik, Macedonia ,Popova Sapca, Bulgaria ,Pamporovo, Grecia,Seli…

Pe 20 martie, Toma a fost urmat de Aleksandar Kacarski și de Din Ud Mehraj Khan. Adrian Teodorescu a fost pe cinci. Au mai concurat greci și sârbi. O zi mai devreme a fost pe doi la Slalom Uriaș la Kapaonik. Grecul Ioanis Doumos s-a impus. Adrian Teodorescu a fost pe șase.

Anul trecut, Dana Ioana Popescu și-a asigurat calificarea în Cupa Mondială de Snowboard pentru acest sezon!

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială la Snowboard

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială după participarea în Serbia la întrecerile de la Kapaonik, la Snowboard.

La slalom, Dana a întrecut-o pe Sanja Spasovska din Macedonia de Nord. Top trei a fost completat de Andjela Djogic din Serbia.

La Slalom Uriaș, Dana s-a impus în fața reprezentantelor din Macedonia de Nord, Sanja Spasovska și Eva Bashovska.

Adrian Teodorescu a câștigat la Slalom Uriaș. Reprezentantul României a fost urmat de grecul Ioannis Doumos. Top trei a fost completat de Toma Andrei Mortila Zaharescu.

La Slalom, Toma Ridertoma Mortila a câștigat în fața grecului Ioannis Doumos. Pe trei a fost Aleksandar Kacarski din Macedonia de Nord și pe patru a încheiat Adrian Teodorescu.

A fost o întrecere FIS Snowboard Race .

  • Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!
  • Autor: Ovidiu Pețenghea