Nan isi pregateste copiii pentru cele mai tari concursuri de schi din Europa!

520
Nan isi pregateste copiii pentru cele mai tari concursuri de schi din Europa!

Nan isi pregateste schiorii pentru doua concursuri in Italia premergatoare Zauchensee KidsTrophy. Evenimentul din Austria aduce la start peste 700 de copii.  Este cea mai mare competitie de schi de copii pana in 12 ani. Ioan Gabriel Nan are o impresionanta experienta, inceputa ca si sportiv de performanta. Are peste 10 ani in lotul Olimpic si Lotul National de schi. Nan este multiplu campion national. Are peste 100 de participari in concursuri FIS, Cupa Europei, participari in Cupa Mondiala, la Campionate Mondiale si participarea la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Nan isi pregateste copiii ca sa devina campioni!

Nan isi pregateste copiii pentru cele mai tari concursuri de schi din Europa!„Sportivi mei de la Clubul Sportiv Nan, Sandulean Ruxandra si Sandulean Rares participa zilele acestea la concursuri internationale foarte importante. Intrecerile sunt in Italia si Franta. Se intrec cei mai buni copii din lumea schiului alpin. Concursurile la care participam sunt : Alpe Cimbra-Folgaria FondoGrande, Italia Barcelonnette (F.R.A) sosirea va fi pe 21.03. Plecarea este pe 24.03 2019 la Abetone -Italia. Cheltuielile acestor competitii (cazarea,masa ,skipass si transport ) sunt suportate de catre parinti. Iar cu grupa mica cei pana in 12 ani o sa participam la sfarsitul luni 30-31 Martie in Austria(Zauchensee kidsTrophy ). Este cea mai mare competitie de schi de copii pana in 12 ani. La start se strang peste 700 de participantii. Speram sa avem rezultate bune si de asemenea va fi o experienta foarte buna pentru cei mici care concureaza cu cei mai buni copii din Austria,Italia sau Franta.”-Ioan Gabriel Nan

Nan isi pregateste copiii pentru cele mai tari concursuri de schi din Europa!Echipa lui Nan e pregatita sa se intreaca la cele mai tari competitii europene. In lot sunt Zsolt si Mikolt Paszka. Vlad si Rares Miclea, Victor Ungureanu, Cezar Simion, Mihai Bara si Teea Cristescu. Fratii Sandulean sunt de asemeanea bine cotati. Anul acesta Ruxandra Sandulean este vicecampiona nationala la Slalom Urias la sub 16 ani. De asemenea are si locul 3 la Campionatul National la Combinata Alpina. Rares Sandulean are locul 6 la Slalom Urias la Nationale.  Grupa mica de copii pana in 12 ani a castigat majoritatea concursurilor desfasurate in Romania. Copiii antrenati de Nan s-au clasat pe primele locuri la toate competiile desfasurate in tara.

Autor: Ovidiu Pețenghea