Narcis Mihaila si Ana Rodean au castigat titlurile nationale la mars

0
1195
Narcis Mihaila si Ana Rodean au castigat titlurile nationale la mars

Narcis Mihaila si Ana Rodean sunt cei mai buni atleti la mars.  Cei doi au terminat in forta cei 20 de kilometri  in Parcul „Lunca Argesului” din Pitesti. Narcis Mihaila legitimat la CSM Resita si CSU Resita a terminat cu timpul de o ora 28 de minute si 40 de secunde. Ana Rodean legitimata la CS Unirea Alba Iulia si CSU Resita a terminat concursul dupa o ora 39 de minute si 35 de secunde.

Narcis Mihaila si Ana Rodean sunt in top la intrecerea din Parcul Lunca Argesului din Pitesti.

Narcis Mihaila a fost urmat in clasamentul general de colegii de club Marius Cocioran (1h29:18) si Ionut Plesu (1h31:12). Plesu a obtinut la Pitesti cel mai bun rezultat personal.  Au mai concurat si au facut PB: Pavel Radoi – 1h37:09, Ion Dumitru – 1h38:38 si Ilie Polita – 2h01:32.

Narcis Mihaila si Ana Rodean au castigat titlurile nationale la marsNarcis Mihaila a revenit la antrenamente de abia in decembrie anul trecut. Nu a vrut sa renunte in niciun moment in ciuda faptului ca diferitele tratamente intarziau sa-i rezolve problemele la genunchi. Nici „salariul” de doar 720 de lei nu l-a deviat de la obiectivul sau. Mihaila este calificat la Campionatul Mondial de Atletism din toamna, de la Doha.

Cursa de 50 de km mars din cadrul Campionatului Mondial de Atletism de la Doha va avea startul cu jumatate de ora inainte de miezul noptii. Urmeaza ca sportivul si antrenorul sau sa-si adapteze strategia de antrenament in functie de acest orar total neobisnuit pentru Narcis.

Povestea de viata a lui Narcis Mihaila o puteti citi aici.

Narcis Mihaila si Ana Rodean au castigat titlurile nationale la marsAna Rodean a castigat titlul national in fata Mihaelei Acatrinei. Sportiva legitimata la CS Unirea Alba Iulia si la CSU Resita a terminat in 1h44:08. Pe locul trei a fost Mihaela Puscasu de la CSU Resita care a terminat in 1h47:08. Singura sportiva cu un nou rezultat personal de referinta dupa concursul de la Pitesti este Loredana Cocoș (CSU Reșița), cu 2h00:09.

Credit foto si informatii Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea