Nicolae Balan si-a aparat titlul la Campionatul National de Atletism si Cross al MAI!

0
1204
Nicolae Balan si-a aparat titlul la Campionatul National de Atletism si Cross al MAI!

Nicolae Balan si-a aparat titlul la 6000 de metri insa a alergat 8 kilometri la Pitesti si a confirmat suprematia pompierilor in fata politistilor si a jandarmilor. Nicolae Balan e intr-o forma buna. S-a vazut si la Maratonul International de la Cluj unde a tinut ritmul cu Evans Kipngetich Tanui. A incheiat cu o intarziere de +09:20.69 dar a facut cel mai bun rezultat personal. Nicolae si-a facut cadou victoria la Pitesti la o zi de la aniversarea celor 34 de ani! Nicolae este si vicecampion national la maraton si este angajat al ISU, ca paramedic.

Nicolae Balan si-a aparat titlul castigat anul trecut la Iasi. La Pitesti a condus toata cursa!

„Cursa a fost in Parcul Trivale din Pitesti, a fost cu diferenta de 200 de metri diferenta de nivel. Noroc ca nu a fost asa cald. Am alergat prin padure. Am fost in jur de 30 de concurenti de la toate structurile MAI, jandarmi, politisti, pompieri, de la politia de frontiera, de la paza de coasta. Am plecat primul. M-am simtit foarte bine si am fost pe podium cu Laur Timpau si cu Iustin Petru Mandiuc. Ei au concurat pentru politie, eu sunt de la pompieri.”-Nicolae Balan

Pompierii si-au aparat titlul la general spre satisfactia lui Nicolae Balan care pregateste acum evenimentul international din Italia. Nicolae va participa la Cortina Sky Race.

Nicolae Balan si-a aparat titlul la Campionatul National de Atletism si Cross al MAI!„Am primit invitatia de la organizatori si merg sa alerg pe un traseu cu 1200 metri diferenta de nivel. Anul trecut am alergat o ora 40 si vreau sa alerg mai bine cu 1 minut. La Pitesti a fost doar o cursa de antrenament. Am alergat aproape 8 kilometri in 27 de minute. Anul trecut a fost la Iasi cu o urcare in parc de aproape 6 kilometri si tot pompierii au castigat in clasamentul general!”-Nicolae Balan

Nicolae Balan se antreneaza la Piatra Fantanele, Colibita inainte de plecarea in Italia!

Pe AIMX puteti citi cum a devenit Nicolae Balan  cel mai bun roman  la WIZZ AIR CLUJ-NAPOCA MARATHON 2019! Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea