sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăALERGARENicoleta Sasu și medallile, titlurile cucerite, kilometrii alergați

Nicoleta Sasu și medallile, titlurile cucerite, kilometrii alergați

Nicoleta Sasu și medallile, titlurile cucerite, kilometrii alergați

Nicoleta Sasu și medallile câștigate. A ajuns la 13.477 kilometri alergați (antrenamente + concursuri).

Bilanț General (retrospectiva) conform postării de pe pagina de socializare a Nicoletei.

2017 – 2023, 3 ani Masters, F35:5 medalii la Mondiale, două de aur și trei de argint. 3 medalii la Europene. Una de argint și două de bronz.11 titluri de campioană națională. 13.477 kilometri alergați (antrenamente + concursuri).126 competiții, aproape toate finalizate cu plasare pe podium!

Nicoleta Sasu a câștigat Făget Tour Fortech 2022 întrecerea de 7 kilometri de la Cluj. Făget Tour este o competiţie tip Trail Run. Centrul de concurs a fost pe terasa Roata Făget.

Nicoleta Sasu a câștigat Făget Tour Fortech 2022 întrecerea de 7 kilometri
Sursa Runners Club

Nicoleta Sasu a câștigat Făget Tour Fortech 2022 întrecerea organizată în a patra sâmbătă din octombrie, pe 22, pe Valea Gârbăului, în zona fostului poligon militar. Traseu pe potecile pădurii Făget, semimaraton sau crosul de 7 km.

A.C.S. Athletic Tg. Lăpuș a anunțat succesul Nicoletei Sasu. Detalii despre clasament găsiți aici!

Nicoleta Sasu are în palmares titlul de campioană mondială la alergare montană la categoria sa de vârstă: F35. Concursul a avut loc în Telfes, Stubai, Austria.Atunci o delegație de 21 de sportivi a dus România în stațiunea asustriacă. Tricolorii au mai revenit în țară cu încă 4 medalii, una de argint și 3 de bronz, obținute în concursul pe echipe. 591 de concurenți din 20 de țări au luat startul la Mondial, cei mai mulți din Germania, Austria și Italia.

Traseul de la Mondiale a avut 7,5 kilometri, cu 750 de metri diferența de nivel și finishul la 2100 de metri altitudine într-o panoramă de vis. A fost pentru prima data când Nicoleta a participat la o competiție internațională în afara granițelor țării.

Pe AIMX citiți aici și despre tradiția campionilor din echitație

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE