Noi cazuri de amanare in competitiile europene de alergare

0
615
Noi cazuri de amanare in competitiile europene de alergare
Sursa foto Denisa Dragomir

Noi cazuri de competitii amanate din cauza Coronavirusului. Cupa Europei de 10.000 de metri si Campionatul European de alergare montana au fost amanate pentru 2021! Comitetul Executiv al forului european de atletism a facut o videoconferinta si a decis sa amane pentru anul viitor competitiile de alergare montana.

Noi cazuri de Coronavirus amana competitiile europene. Startul sezonului 2020 din Diamond League este sub semnul intrebarii!

Organizatorii Wanda Diamond League au decis sa amane din nou startul sezonului 2020. Dupa ce au mutat primele doua etape, din Qatar si China. Oficialii celebrei competitii de atletism au amanat si concursurile de la Stockholm, din Suedia, Roma/Napoli, in Italia si de la Rabat, in Maroc.

O alta decizie a dus la anularea Campionatului European U18 – juniori 2 – de la Rieti. Comitetul Executiv al forului european de atletism a decis ca intrecerile din Italia sa nu se mai dispute in 2020, urmand a se cauta noi date in viitorul apropiat.

Pe 4 iulie trebuia sa fie startul la Campionatul European de Alergare Montana in Portugalia la Cinfaes. Portugalia a mai gazduit de doua ori intrecerile in 2002 si 2015. Ar fi fost o premiera insa pentru Madeira.

La Mondiale anul trecut Cristina Simion a castigat titlul la alergare montana pe distanta lunga. Sportiva de la Steaua a reusit o cursa fantastica. Cristina a trecut prima linia de finish si a izbucnit in plans.”Este o zi foarte fericita pentru mine. Traseul a fost unul bun” au fost primele cuvinte ale noii campioane mondiale. 

Noi cazuri de amanare in competitiile europene de alergare

Delegația României a fost formată din:
SPORTIVI: Denisa Dragomir, Andreea Pîșcu, Mădălina Florea, Cristina Simion. La masculin au fost inscrisi Cristian Moșoiu, Andrei Preda, Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Bogdan Damian.
ANTRENORI: Valentin Corojea, Ionuț Gălițeanu, Cristina Alexe.
DOCTOR: Beatrice Constandache.

Detalii despre participarea atleților români la Campionatul Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte de la Villa de Angostura sunt pe AIMX si pe noul site oficial al Federație Române de Atletism: www.fra.ro.