Otto Schultz e campionul din Baia Sprie! Titluri castigate la schi fond si biatlon

0
908
Otto Schultz e campionul din Baia Sprie! Titluri castigate la schi fond si biatlon

Otto Schultz a castigat proba de 3 kilometri clasic la Campionatul National de schi fond de la Predeal, Valea Rasnoavei. Otto Artur Schultz a terminat dupa 9:39:30.4 si a castigat titlul la juniori. Otto a fost urmat de Stefan Paul Gherghel in 9:38:00.8. Al treilea junior in clasament a fost Robert Stefanuta Borcea care a incheiat in 9:36:30.2

Otto Schultz a castigat titlul national la schi fond in fata colegului de la CS Baia Sprie, Gherghel. Pe trei s-a clasat sportivul clubului SDR, Robert Stefanuta Borcea.

Otto Schultz este specialist si in Cupa! Anul trecut la Harghita Bai – Miercurea Ciuc, Otto a castigat Cupa Harghita la biatlon. Rezultatele lui Otto:

Otto Schultz e campionul din Baia Sprie! Titluri castigate la schi fond si biatlon
  • Locul I – juniori IV, proba individual 3km
  • Locul I – juniori IV, sprint 1.8 km

Sportivii legitimati la CSȘ Baia Sprie, sunt elevi la LPS
Baia Mare, Colegiul Tehnic “Pintea Viteazul” Cavnic, Colegiul Tehnic de
Transporturi Auto Baia Sprie, Școala Gimnazială Baia Sprie, Școala Șurdesti, și sunt antrenați la secția biatlon și fond de Marin Ananie, Petru Iring, Eftimie Pop și George Scurtu.

Anul trecut AIMX v-a prezentat deznodamantul intrecerii din Baza Nationala de schi fond si biatlon Valea Rasnoavei – Predeal. Mihai Stefan Biris a devenit campion. David Marian Folea si Stefan Andrei Balau au completat podiumul la sprint in concursul national de schi biatlon rezervat juniorilor mici.

Mihai Stefan Biris a vorbit pentru AIMX despre pregatirea pentru Nationale!

„M-am antrenat singur timp de doua, trei saptamani. Antrenorul meu a avut o accidentare si am ramas singur. Mai erau 15 zile pana la Campionatul National, apoi domnul profesor a facut un efort. A venit cu noi la antrenament sa putem trage! Am tras timp de o saptamana, apoi a venit Camionatul National. In prima zi de stafeta mixta nu am obtinut un rezultat foarte bun. In proba de sprint si la individual am resusit sa obtin locul 1! Ma bucur ca am reusit sa intru in Centrul Olimpic si sper ca si in continuare sa obtin cele mai bune locuri!”-Mihai Stefan Biris

Sursa CSS BAIA SPRIE

Pe AIMX puteti citi si despre obiectivul Romaniei la Europenele de lupte. Articolul este aici!

Autor Ovidiu Pețenghea