Rares Sipos este campionul Openului Spaniei la tenis de masa!

0
859
Rares Sipos este campionul Openului Spaniei la tenis de masa!

Rares Sipos este campionul delegatiei Romaniei care participa la Granada. 14 sportivi romani participa la turneu. La feminin sunt in Spania: Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Elena Zaharia, Irina Ciobanu si Daniela Dodean Monteiro. La masculin Romania este reprezentata de Hunor Szocs, Darius Movileanu, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Alexandru Cazacu, Cristian Chirița si Florin Spelbuș.

Rares Sipos este campionul din Granada! Adina Mihaela Diaconu a fost finalista! Medaliile au fost obtinute in turneul rezervat categoriei sub 21 de ani!

Rareş Sipos a cucerit medalia de aur la simplu masculin U21, după o finală cu sportivul Germaniei, Fanbo Meng, scor 3-1.

Rares Sipos este campionul Openului Spaniei la tenis de masa!

Adina Mihaela Diaconu a obținut medalia de argint la simplu feminin U21. Japoneza Maki Shiomi s-a impus in fata Adinei cu 3 la 1.

Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masa in judetul Olt. Ultima competitie la care a participat anul trecut sportiva din Slatina a fost in SUA. Adina a terminat pe 3 la U21 turneul US Open de la Fort Worth.

Adina Diaconu este de 7 ani in topul sportivilor din Olt. Campioana europeana cu echipa, dubla campioana nationala, medaliata cu bronz la US Open, Adina Diaconu este sportiva anului 2019, cu un punctaj dublu fata de ceilalti sportivi din Olt.

Diaconu este campioana europeana la nivel de varsta sub 21 de ani la tenis de masa. Performanta a fost obtinuta in Portugalia. Adina Mihaela Diaconu nu i-a dat nicio sansa adversarei din finala, Maria Malanina. Rusoaica a fost invinsa de Diaconu cu 4 la 0! Adina s-a calificat in a doua finala de simplu intr-un concurs european, in aceeasi tara, in acest an! Daca la Openul Portugaliei a cucerit medalia de argint, Adina a castigat la Europeanul U21 titlul de CAMPIOANA!

Sursa Federatia Romana de Tenis de Masa

Pe AIMX puteti citi si despre cele mai noi vesti din sporturile de iarna pe care le practica romanii. Articolele sunt aici!

Autor Ovidiu Pețenghea