Palici este de neoprit! Iarna il gaseste pregatit pentru wintertriathlon

289
Palici este de neoprit! Iarna il gaseste pregatit pentru wintertriathlon

Palici este de neoprit a fost sa se intreaca in Parang la OUTRUN THE LIFT si, a doua zi alerga la la crosul 15 Noiembrie. Palici s-a impus la Zarnesti Challenge dupa un record la Maratonul Piatra Craiului. Despre cursele brasoveanului cititi pe AIMX!

Palici este de neoprit a reusit sa fie mai rapid ca telescaunul pe urcarea din Parang. Declaratia polisportivului postata pe pagina de Facebook!

”Am terminat pe locul 2,telescaunul am reușit să îl întrec,dar pe Gyorgy Istvan nu. A fost o dimineață obositoare în care am avut de condus 350 de km. Apoi am luat startul la nici 2 ore. Trezitul foarte de dimineață și-a cam spus cuvântul. Apoi am primit propunerea de a alerga a doua zi la crosul din Brașov. Zis și făcut! Am luat startul la crosul 15 Noiembrie. Am reusit să scot un timp de 15 minute si 36 de secunde. Am avut de alergat 5 km. pe plat. Cu aceste 2 curse am încheiat sezonul competitional de alergare. Urmeaza sezonul de schi și wintertriathlon pentru care mă antrenez deja pe role și bicicletă.”-Viorel Palici

Viorel Palici s-a impus la Zarnesti Challenge! Viorel a participat la proba de 21 km. Timpul invingatorului a fost  1h32min,40sec. In octombrie, Viorel Palici a castigat si a stabilit un nou record la Maratonul Piatra Craiului.

La maraton, Palici a parcurs traseul de aproximativ 40 de kilometri, cu 2250 de metri diferenta de nivel. Concursul a fost dominat in acest an de Viorel Palici. A fost poate cea mai buna cursa interna facuta de Palici in 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andrei Preda, iar pe 3 a venit Ionut Zinca.

Palici este de neoprit! Iarna il gaseste pregatit pentru wintertriathlonAnul trecut la final de octombrie, Viorel Palici castiga si facea record la „verticalul” din cadrul Festival Sport Montan Sacele. Bunloc Vertical Race este cea mai „batrana” cursa din cadrul Festival Sport Montan Sacele. Se desfasoara din 2016. Este o „afacere” by Viorel Palici. Sportivul din Zarnesti a castigat-o de doua ori si o data a venit pe locul al doilea. Bunloc Vertical Race are 3 kilometri lungime, cu 500 de metri diferenta de nivel.

Cunoscut mai mult pentru rezultatele din alergarea montana, Palici impresioneaza si in alte discipline: schi fond, schi alpinism, wintertriatlon.

Pe AIMX puteti citi AICI si despre romanul care a reusit a doua performanta europeana a anului pe distanta de 5 km!

Autor: Ovidiu Pețenghea