Pălici se remarcă și la Cupa Vlădeasa. A fost record de participare

0
601
Pălici se remarcă și la Cupa Vlădeasa. A fost record de participare

Pălici se remarcă în sezonul de iarnă și leagă victoriile! Viorel a obținut primul titlu de campion national cucerit in noul an la Azuga. Viorel Pălici s-a impus pe pârtia de schi Sorica în proba de vertical. A fost a patra ediție a concursului de schi alpinism, Skimo Vertical Race Azuga. Viorel Pălici a câștigat în fața lui George Jinga cel mai bun la categoria sub 18 ani. Pe trei a fost Constantin Surdu cel mai bun la sub 20 de ani!

Pălici se remarcă la întrecerile invernale! A câștigat și la Cupa Vlădeasa!

”Sâmbăta am luat startul la Cupa Vlădeasa unde am câștigat. A fost o vreme ploioasă și vânt, dar am terminat cu fruntea sus!Felicitări organizatorilor pentru cursă!Mulțumesc CSA STEAUA!” a postat pe pagina de socializare Viorel

Pălici se remarcă și la Cupa Vlădeasa. A fost record de participare

Cea de-a treia ediție a Cupei Vlădeasa la schi de tură și schi alpinism s-a desfășurat sâmbătă, 6 februarie. A fost un record de participare: 75 de concurenți s-au întrecut în cele două concursuri ale Cupei.

Întrecerea a fost organizată de Salvamont-Salvaspeo Cluj, serviciu public de interes județean care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj și Salvamont Vlădeasa, în parteneriat cu Primăria Săcuieu. La schi alpinism a fost un traseu de 20 kilometri și o diferență de nivel cumulată de 1.650 metri. La schi de tură traseul a avut 10 kilometri și o diferență de nivel de 800 metri.

Participanții amatori dar și sportivii Elite din lumea sporturilor montane au reușit să se încadreze în două ore pe traseu la schi alpinism și la proba de schi de tură, în ciuda vremii care le-a ridicat probleme concurenților.

Viorel Pălici are un sezon de iarnă excelent. Brașoveanul a câștigat și a treia ediție a Cupei Caraimanul la schi alpinism, proba de sprint. Competiția a fost considerată și Campionat national de sprint. Pălici este și campion național la vertical în acest sezon.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea