Rezultate la Tir obținute de steliști la Campionatele Naționale

63
Rezultate la Tir obținute de steliști la Campionatele Naționale
Sursa foto CSA Steaua

Rezultate la Tir cu 4 titluri naționale obținute de sportivii de la CSA Steaua. Au câștigat Roxana Sidi la individual și în echipa formată cu Teodorescu și Ene, Peter Sidi la individual și în echipă cu Iordache și Rizea.

Rezultate la Tir Sportiv cu Roxana și Peter Sidi câștigători la individual și în echipe!

Roxana Sidi a câștigat la pușcă 60 de focuri. Andreea Teodorescu a fost pe 3, iar la echipa Roxana Sidi, Andreea și Alexandra Ene au fost cele mai bune.

Și Dragomir Iordache a fost pe 3 la individual, iar în echipă cu Peter Sidi și cu Andrei Rizea au câștigat titlul național.

La echipe mixte Roxana și Peter Sidi sunt vicecampioni. Andreea Teodorescu și Dragomir Iordache au fost pe 3.

La pistol, Iulică Cazan a fost pe 3 la 60 de focuri. Echipa Stelei cu Iulică Cazan, Matricală Ciprian și Corbu Bogdan a fost pe 3. Aceeași poziție a fost și pentru fete Constantin Elena, Petrila Florentina și Roibu Georgiana.

Anul trecut, în septembrie, tandemul Sidi format din Roxana și Peter a impresionat la Campionatul Național. A fost debutul lui Peter la Steaua. Intrecerile au avut loc la poligonul ”Iosif Sârbu” pentru faza finala a Campionatului National si a Cupei Romaniei de Seniori. Proba a fost ”pușcă culcat” – mixt.

Tandemul Sidi a castigat aur la Nationale și argint in Cupa României, iar Gloria Cazan și Radu Osadci s-au clasat pe locul trei la ambele competitii, care s-au desfasurat in paralel.

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

Atat la Nationale cat si in Cupa doua dintre cele trei locuri pe podium au fost ocupate de sportivii stelisti.
Roxana Sidi face parte din lotul national de tir al Romaniei si are sanse mari de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Pe AIMX aflați aici și vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea