Patru medalii are România la Campionatul Balcanic de maraton desfășurat la Atena.

0
197
Patru medalii are România la Campionatul Balcanic de maraton desfășurat la Atena.

Patru medalii pentru delegația României! S-au remarcat: Adela Bălțoi Dumitrescu și Alina Eremia, Alexandru Ilie Corneschi și Silviu Stoica.

Patru medalii: aur, argint și bronz au tricolorii în Grecia! Adela Bălțoi Dumitrescu și Alina Eremia sunt campioane în echipă. Adela și-a adjudecat și medalia de bronz. Alexandru Ilie Corneschi a fost medaliat cu argint, iar echipa României, din care a făcut parte și Silviu Stoica, a fost a treia.

Conform postării pe care a făcut-o Federația Română de Atletism – oficial, România s-a bucurat de succes.

Au fost câștigate și cinci medalii pentru România la „Balcaniada” de cros. România a triumfat la Pirdop (Bulgaria). Campionatul Balcanic de cros a adus medaliile echipei tricolore: aur pentru Mădălina Elena Sîrbu (U23) și bronz pentru Mihaela Maria Blaga (U20) la individual, două medalii de argint prin echipa feminină U20 (Mihaela Maria Blaga /Alexandra Maria Hudea/Claudia Ionela Costiuc ) și medalie pentru echipa de U20 (Dragoș Luca Pop/Lucian Florin Ștefan/Mihai Alin Șavlovschi). Se adaugă un bronz la Tineret (U23) obținut în echipă de Mădălina Elena Sîrbu/Antonia Gabriela Bodnariuc și Ana Maria Moroșan.

”Aurul obținut la Campionatul Balcanic de Cros din Pirdop-Bulgaria mi-a adus totodată și calificarea la Europenele de Cros din Belgia-Bruxelles de anul acesta la categoria tineret U23 !

”Sunt mândră de toate rezultatele mele de până acum pentru că am muncit necondiționat să ajung la cele mai importante competiții an de an și care să îmi crească potențialul și valoarea în rândul sportivilor !

Cineva acolo sus mă privește mereu, este alături de mine și îmi aduce aminte de visurile noastre mărețe, iar eu îmi doresc să ajung cât mai aproape de ele pentru a le îndeplini !

Mulțumesc antrenoarei mele Elena-Erzilia Timpau, pentru că mă susține în drumul acesta greu si pentru că știe cum să lucreze cu mine de atâta timp !

Mulțumesc mamei mele Mihaela Sîrbu pentru toată puterea transmisă în orice situație și sacrificiile făcute pentru a rămâne o familie fericită ca și până acum !”-a postat Mădălina Elena pe pagina de socializare.

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea