Paul Pepene este pe locul 7 in Cupa Europei la schi fond!

0
684
Paul Pepene este pe locul 7 in Cupa Europei la schi fond!

Paul Pepene este pe locul 7 la 15 kilometri liber in concursul de la Cupa Europei. Au fost 91 de sportivi. Reprezentantul Romaniei a impresionat in Slovenia, la Pokljuka. Paul a vorbit dupa intrecere pentru AIMX si a spus cand mai concureaza.  Romania a participat alaturi de alte 27 de natiuni la aceasta etapa de cupa continentala. Sambata: sprint-1.2km. Duminica: proba de liber- 15 km. In septembrie, Paul a terminat pe doi la Cupa Mondiala de fond pe role.

Paul Pepene este pe locul 7 intr-un concurs cu 90 de sportivi in Cupa Europei la schi fond. Rezultate si la sprint.

Sprint seniori:
Loc 59- Pepene Paul Constantin
Loc 61- Popa Raul Mihai
Loc 69- Hogiu Petrică

Sprint juniori:
Loc 24- Dirtu Lunic Valentin
Loc 45 – Dolhascu Florin Robert
Loc 48- Hângănuț Liviu Darius
Loc 66- Cojocaru Gabriel
Loc 69- Păvălean Flaviu Constantin
Loc 95- Iftimie Petrică Florin

Sprint fete:
Loc 58- Rimbeau Adelina
Loc 60- Pușcariu Dorina Georgiana

”Urmatoarea cursa o sa fie la Cupa Mondiala de la Davos, pe 15 decembrie. Este posibila participarea la Turul de Schi. La Pokljuka am avut start din 30 in 30 de secunde.”Paul Pepene este pe locul 7 in Cupa Europei la schi fond!Paul Pepene

Paul Pepene ramane un reper in schi fond pentru Romania. Fostul campion mondial la nivelul de varsta sub 23 de ani s-a axat pe schi fond. Din 2005, Paul s-a concentrat doar pe schi fond. Paul a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bacau. Paul a obtinut si anul trecut un loc 7 la etapa de Cupa Continentala din Slovenia.
Paul Pepene a terminat pe locul 7 in competitia dinaintea Campionatului Mondial de Schi-Fond din Austria (Seefeld).
In Slovenia la Planica, Paul a confirmat forma fizica buna in care se afla in proba de 15 km Clasic. Paul a concurat in etapa de Cupa Continentala unde a obtinut o clasare in TOP 10!

In acel sezon Paul a strans 3 medalii de aur la Campionatul National de role. Pepene a castigat la Trento in septembrie intrecerea cu alti 31 de sportivi europeni. Dupa victoria de la Monte Bondone, Paul s-a bucurat de succes si in Grecia. La Metsovo la sfarsitul lui septembrie a castigat intrecerea de 10 km.

Sursa Echipa Nationala de Schi Fond a Romaniei