Paul Pepene schiaza din prima zi din 2020. Rezultate in Turul de Schi

0
829
Paul Pepene schiaza din prima zi din 2020. Rezultate in Turul de Schi

Paul Pepene schiaza in Turul de Schi, competitie care a fost programata din 28 decembrie pana pe 5 ianuarie.Prima etapa a fost in Elvetia. Paul a concurat la Lenzerheide. Pe 1 ianuarie reprezentantul Romaniei a intrat in concurs in Italia, la Toblach. Finalul Turului de Schi este programat in primul weekend din 2020 la Val di Fiemme in Italia.

Paul Pepene schiaza pentru Romania intr-o serie de intreceri la fond contra celor mai buni sportivi din lume.

Paul Pepene schiaza din prima zi din 2020. Rezultate in Turul de SchiFinalul de an l-a gasit pe Paul in Elvetia. Pepene a terminat pe 51 la 15 kilometri. Intrecerea a fost castigata de rusul Sergey Ustiugov. Top trei a fost completat de norvegianul Johannes Hoesflot Klaebo si de Alexander Bolshuniv tot din Rusia.  A urmat sprintul de la Lenzerheide unde s-a impus norvegianul Johannes Hoesflot Klaebo. Top 3 a fost completat de italianul Federico Pellegrino si de francezul Richard Jouve.

A urmat etapa de la Toblach. In Italia, Paul a terminat pe 58 intr-o cursa dominata de rusi. A castigat Sergey Ustiugov in fata lui Ivan Yakimushkin. Pe trei a incheiat Alexander Bolshunov. La întrecerea de urmarire Pepene a fost pe 50. A castigat Alexander Bolshunov in fata lui Sergey Ustiugov. Pe locul trei a incheiat finlandezul Niskanen.

Paul Pepene participa la evenimentul castigat anul trecut de Johannes Høsflot Klæbo. Norvegianul a adus pentru tara sa al patrulea titlu de campion al Turului dupa dubla reusita de Martin Johnsrud Sundby si succesul obtinut de Petter Northug.

Paul Pepene schiaza din prima zi din 2020. Rezultate in Turul de SchiIn 2019, Paul Pepene a fost pe locul 7 la 15 kilometri liber in concursul de la Cupa Europei. Au fost 91 de sportivi. Reprezentantul Romaniei a impresionat in Slovenia, la Pokljuka. Romania a participat alaturi de alte 27 de natiuni la aceasta etapa de cupa continentala. In septembrie, Paul a terminat pe doi la Cupa Mondiala de fond pe role.

Pe AIMX puteti afla unde il puteti vota pe cel mai bun inotator roman in ape libere. Articolul este aici!

Autor Ovidiu Pețenghea