Pedalam pentru viata! Uniti impotriva COVID-19! Donatiile ciclistilor

59
Pedalam pentru viata! Uniti impotriva COVID-19! Donatiile ciclistilor
Patrick Pescaru pedaleaza acasa fa-o si tu!

Pedalam pentru viata este o initiativa a comunitatii ciclistilor prin care se urmareste lupta impotriva COVID-19!O parte dintre organizatorii de competitii de ciclism din Romania s-au unit in acest scop. Vor fi competitii de ciclism, online, cu scop caritabil.

Pedalam pentru viata de acasa! Prima intrecere va fi Maratonul Vinului 18km, sambata la ora 11.

Pagina dedicata intrecerii este aici! Gasiti calendarul intrecerilor din seria curselor online aici!

Ciclistii erau pregatiti de sezonul de primavara dar pandemia le-a stopat seria de intreceri. Exista si alternativa. Se poate pedala si in casa. Cine are in plan sa dea tot ce are mai bun la competitiile de ciclism din primavara asta are varianta online. Este o solutie de mentinere in forma chiar si stand acasa.

Pedalam pentru viata! Uniti impotriva COVID-19! Donatiile ciclistilor

Din pacate, toate cursele de ciclism din calendarul open door au fost anulate momentan. Varianta indoor este o solutie ca planurile pentru antrenamente sa continue intr-un mod competitiv in aceasta primavara.

Ciclistii raman activi, chiar si cand stau in casa la cursele virtuale.

Chiar mai important de atat, vor fi intreceri pentru viata.

Taxele de participare la cursa de ciclism virtuala vor fi donate pentru lupta impotriva COVID19.

Asadar, ramai activ, pedaleaza acasa si doneaza!

Pedalam pentru viata! Uniti impotriva COVID-19! Donatiile ciclistilor

Un exemplu elocvent vine de la Eduard Grosu! Edi se antreneaza in casa din cauza coronavirusului. A facut un maraton indoor, iar pentru fiecare kilometru parcurs a donat Spitalului de Boli Infectioase Brasov cate un Leu. Edi a intrat in Live pe pagina de socializare la fiecare doua ore ca sa vorbeasca despre faza antrenamentului in care se afla. Misiunea caritabila a fost indeplinita de Eduard Grosu. Ciclistul roman a triplat numarul de kilometri pe hartie astfel incat sa doneze 690 de lei dupa 229.2 kilometri pedalati in casa. Edi a ars 3563 de calori in 7h45′.

Pe AIMX cititi si despre reactiile sportivilor romani despre amanarea Jocurilor Olimpice pentru 2021. AICI aflati vesti despre atleti. Campionatele Europene de la Paris sunt inca in calendar.

Autor: Ovidiu Pețenghea