Petrică Hogiu și Rodica Drăguş adună medalii pentru CSM-LPS Bistriţa.

0
898
Petrică Hogiu și Rodica Drăguş adună medalii pentru CSM-LPS Bistriţa.

Petrică Hogiu și Rodica Drăguş fac un tandem de aur pentru Bistrița și pentru România. În octombrie, la Cheile Grădiştei s-au remarcat la Campionatul Naţional de Schi-Role. Sportivii de la CSM-LPS Bistriţa, antrenaţi de Rodica Drăguş, au obţinut şapte medalii.

Petrică Hogiu și Rodica Drăguş tandemul sportiv-antrenor menit să facă performanță.

La Campionatele Naționale de Schi-Role, la seniori, în proba de  10 kilometri liber Petrică Hogiu a fost cel mai bun. În plus a obținut medalii de argint în probele 6 kilometri pantă şi 15 kilometri clasic.

Petrică Hogiu și Rodica Drăguş adună medalii pentru CSM-LPS Bistriţa.

La categoria juniori II, Florin Iftimie a reuşit să se impună în proba de 6 kilometri pantă şi a terminat pe locul doi la 10 kilometri clasic.  Darius Hângănuţ a obţinut medalia de bronz în proba de 10 kilometri clasic.

La categoria juniori I,  Flaviu Pavalean a obţinut medalia de bronz în proba de 6 kilometri pantă. Ştefan Hângan  a terminat pe 4 în proba de 6 kilometri pantă.

În septembrie echipa României l-a avut pe Petrică pe locul trei la concursul FIS ROLLER SKI CUP SKOPJE in proba de 10 km!

Raul Mihai Popa a castigat in 24.44.3 in fata colegului Paul Constantin Pepene(24.52.8). Al treilea clasat a fost tot din Romania, Petrica Hogiu (25.18.1). Top 5 a fost completat tot de romani. Florin Robert Dolhascu si Valentin Dirtu-Lunic au fost urmati de sportivi din Macedonia de Nord, Croatia si Serbia. Grecul Georgios Anastasiadis nu a terminat proba.

Timea Lorincz a terminat in Top 5. Castigatoarea intrecerii de 5 km a fost din Grecia. Paraskevi Ladopoulou a castigat in fata Mariei Ntanou. Pe trei a fost Mihaela Danoska din Macedonia de Nord.

 Timea Lőrincz a revenit in competiții dupa aproape doi ani ( perioada in care a nascut). 

Sursa foto Rodica Drăguş

Pe AIMX aflați mai multe vești din sporturile de iarnă aici!

Autor Ovidiu Pețenghea