Halfoween Challenge: semimaraton in cea mai terifianta noapte din an

70

Organizatorii Ultra Race Romania le propun alergatorilor din toata lumea o cursa inedita: Halfoween Challenge. Este vorba de un concurs virtual de alergare. Distanta? 21 de kilometri. Inscrierea este gratuita si iti poti confirma prezenta la start pana pe data de 30 octombrie. Prima editie a Ultra Race Romania, un ultramaraton de tip „survival”, ar fi trebuit sa aiba loc anul acesta. Competitia a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus.

Halfoween Challenge, o cursă virtuală internațională de 21 de kilometri în noaptea cea mai terifiantă a anului

Pe 31 octombrie, din orice colț al lumii ar fi, alergătorii pot lua startul, gratuit la un semimaraton care îi va purta prin misterele fascinantului conte Dracula. 

Processed with VSCO with u3 preset

Detalii și înscrieri se pot face aici, până pe 30 octombrie, ora 20:00 CE: http://bit.ly/URRHalfoween. Prin tragere la sorti 6 alergatori vor primi cate un voucher in valoare de 100 de euro cu care isi vor putea achizitiona echipament sportiv.

Anul viitor Ultra Race Romania este programata in perioada 9-17 august

Chiar dacă regulile COVID-19 nu au mai permis susținerea concursului fizic, in 2020, organizatorii au găsit o soluție prin care au prezentat peisajul mirific în care ar fi alergat competitorii cât și stările prin care au trecut cei prezenți pe traseul de 250 de kilometri și peste 11.000 m elevație.

La finalul concursului de anul viitor organizatorii ,voluntarii și alergatorii se vor „îmbarca” într-o experiență ce va surprinde istoria și tradițiile țării și vreme de două zile își vor recupera forțele în zona Sinaia-Brașov.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre recordurile din ciclism ale Adrianei Szentgyörgyi Ceaușescu, aici !!! 

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Podu Stricat