vineri, decembrie 1, 2023
AcasăALERGAREPiteşti Half Marathon, ediţia a 4-a! O experiență inedită la alergare

Piteşti Half Marathon, ediţia a 4-a! O experiență inedită la alergare

Piteşti Half Marathon oferă posibilitatea unei întreceri de mai cu probe multiple. Ciprian Pietriş, unul dintre cei care au pus bazele Triathlon Team Pitești promovează evenimentul de primăvară.

Piteşti Half Marathon, ediţia a 4-a! O experiență inedită la alergare

Piteşti Half Marathon, ediţia a 4-a oferă posibilitatea să vă înscrieți până pe 23 aprilie. Evenimentul va fi într-o zi de duminică, pe 7 Mai.

Dacă îți dorești să faci parte din această experiență sportivă și distractivă, te poți înscrie la oricare dintre cele trei probe, cros, cursa populară sau semimaraton, iar dacă o faci în următoarele două săptămâni, vei beneficia de taxa de participare redusă. Piteşti Half Marathon este un eveniment anual care reunește alergători de toate vârstele și nivelele de pregătire fizică, pentru a experimenta împreună satisfacția de a trece linia de sosire, indiferent de timpul în care au reușit să parcurgă traseul. Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Piteşti, iar partener sportiv anul acesta este Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş.

Conform lui Ciprian Pietriş, traseul este prin centrul Pitestiului, startul va fi în Piaţa Primăriei, alergare pe Strada Victoriei, pe lângă fântâni, apoi sprint pe cele 4 benzi de circulaţie ale Bulevardului I.C Brătianu, iar pe finalul traseului, alergare pe cea mai provocatoare stradă din concurs, Calea Bucureşti. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al competitiei, aici!

Descriere traseu

Zona de start/finish va fi în Piața Primăriei din Strada Victoriei.
Pornind de la Primărie se parcurge Strada Victoriei, se trece prin Piața Vasile Milea, continuând pe Bulevardul I.C. Bratianu și pe Calea București unde se întoarce și se parcurge traseul în sens invers pentru încheierea turei.

Distanțe și curse:

  • Semimaraton (21 km) 4 ture.
  • Cros (10 km) 2 ture.
  • Cursa Populară (5 km) o tură.

Punctele de hidratare vor fi amplasate, dupa cum urmează:

  • Finish (în fața Primăriei Pitești) (produse răcoritoare de la parteneri)
  • Lângă Hotel Ramada (apă)

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE