Podium integral românesc la schi 10 kilometri la Cupa Balcanică din Croația!

736
Podium integral românesc la schi 10 kilometri la Cupa Balcanică din Croația!

Podium integral pentru tricolori la Ravna Gora! Au terminat 24 de schiori din 27 la start. A câștigat Paul Pepene în fața lui Petrică Hogiu. Al treilea s-a clasat Raul Mihai Popa! Au participat sportivi din Bulgaria, Argentina, Bosnia, Serbia și Muntenegru, Croația și bineînțeles România.

Podium integral pentru reprezentanții României la Ravna Gora! Paul Pepene adună victoriile internaționale la 10 kilometri!

Paul Pepene s-a impus în Croația cu timpul 26:37.2! Petrică Hogiu a terminat cu o întârziere de 35 de secunde. Raul Mihai Popa a fost pe 3 în fața sportivilor din Croația și Bulgaria. Pe 6 a fost Florin Robert Dolhascu. Valentin Dirtu-Lunic s-a clasat pe 8.

Podium integral românesc la schi 10 kilometri la Cupa Balcanică din Croația!

În decembrie Paul Constantin Pepene s-a impus la schi fond, tot în proba de 10 kilometri! La Zakopane, Pepene l-a întrecut pe cehul Adam Fellner. Al treilea s-a clasat Petrica Hogiu. Mihai Raul Popa s-a clasat pe 5. in fata lui Florin Robert Dolhascu. In concurs a fost si Valentin Dirtu-Lunic, plasat pe 19.

Dupa succesul de la 10 kilometri, Pepene a fost pe 3 la 15 kilometri în Polonia. Petrica Hogiu a fost al doilea. Castigator a fost cehul Petr Knop. Raul Mihai Popa a terminat pe 5. Florin Robert Dolhascu s-a clasat pe 12 cu doua locuri in fata lui Valentin Dirtu-Lunic.

Pepene rămâne reper pentru schiul fond din România. Și anul trecut a participat în Turul de Schi din prima zi a anului. A fost implicat atunci in competitia programata din 28 decembrie pana pe 5 ianuarie.Prima etapa a fost in Elvetia. Paul a concurat la Lenzerheide. Pe 1 ianuarie reprezentantul Romaniei a intrat in concurs in Italia, la Toblach. Finalul Turului de Schi a fost programat in primul weekend din 2020 la Val di Fiemme in Italia.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea