Mihai Raul Popa a câștigat după o întrecere cu Paul Pepene la schi fond în Croația

345
Mihai Raul Popa a câștigat după o întrecere cu Paul Pepene la schi fond în Croația

Mihai Raul Popa a avut două clasări pe podium la Ravna Gora. După locul 3 la 10 km a terminat primul întrecerea SP 1.3 km, în fața lui Paul Pepene. Paul a câștigat cursa de 10 km la care podiumul a fost integral românesc. Au terminat 24 de schiori din 27 la start. A câștigat Paul Pepene în fața lui Petrică Hogiu. Al treilea s-a clasat Raul Mihai Popa! Au participat sportivi din Bulgaria, Argentina, Bosnia, Serbia și Muntenegru, Croația și bineînțeles România.

Mihai Raul Popa s-a impus în fața lui Paul Pepene la Cupa Balcanică din Croația!

A fost un weekend bun pentru schiorii români! Petrică Hogiu a terminat pe 2 la 10 km și pe 6 la 1.3km între Valentin Lunic Dirtu și Florin Robert Dolhascu.

Mihai Raul Popa a avut cel mai bun parcurs și în calificări. A fost primul în fața lui Eric Strahinja. Sportivul din Bosnia a prins podiumul la final. Pentru Mihai Raul Popa este primul succes după victoria din septembrie. Atunci a câștigat la Skopje. În Macedonia de Nord a fost schi pe role pe distanța de 10 kilometri. Și atunci întrecerea pentru victorie a fost cu Paul Constantin Pepene! A fost top 5 românesc! Petrică Hogiu a completat podiumul fiind urmat de Florin Robert Dolhascu și de Valentin Lunic Dirtu.

Mihai Raul Popa a câștigat după o întrecere cu Paul Pepene la schi fond în Croația

La 23 de ani, Raul Mihai Popa are un palmares bogat în schi fond atât pe plan intern, cât şi internaţional. Sportivul din Brașov a început să practice schi fond încă de la 10 ani. A fost legitimat la Palatul Copiilor din Braşov, unde a fost pregătit de profesorul coordonator Costel Terciu. Student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, sportivul braşovean a participat la Campionatul Mondial de juniori-tineret, în Statele Unite ale Americii.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea