Preda castiga doua intreceri in aceeasi zi!Schi alpinism-schi de tura si alergare

0
650
Preda castiga doua intreceri in aceeasi zi!Schi alpinism-schi de tura si alergare

Preda castiga la Cupa Vladeasa – Schi Alpinism – Schi de tura si la Parangul Night Challenge! La feminin s-a impus Crina Buzgan la Parangul Night Challenge. Recordul de cursa nu a fost doborat. Premiul de 2.500 de lei s-a reportat pentru editia viitoare. Au fost premii de peste 10.000 de lei. Andrei Preda si ceilalti participantii au avut pe traseu balize luminoase. Zapada a fost pe traseu pe Partia B. A fost a saptea editie a competitiei Parangul Night Challenge.

Preda castiga la cateva ore distanta de la succesul de la Cupa Vladeasa, Parangul Night Challenge!

”A fost un sfarsit de saptamana plin. Primele curse din an la care aveam de gand sa particip au fost programate in aceeasi zi. Una a fost dimineata, cealalta seara. Initial am fost dezamagit sa vad asta. Am luat-o ca pe o provocare!Sambata dimineata am luat startul la Cupa Vladeasa – Schi Alpinism – Schi de tura unde am reusit sa termin pe prima pozitie. Dupa 4 ore de condus am luat startul celei de-a doua competitii, Parangul Night Challenge! Am reusit de asemenea sa castig proba de alergare.
Sunt bucuros sa vad ca, desi am avut o perioada mai dificila, reusesc sa ma mentin intr-o forma fizica buna!”-
Andrei Preda pe pagina de socializare

Preda castiga doua intreceri in aceeasi zi!Schi alpinism-schi de tura si alergare

Preda castiga anul trecut in martie cea mai buna pozitie dintre romani. Andrei Preda a fost cel mai bine clasat senior roman la Mondialele de Schi Alpinism, proba individuala.

Andrei Preda a ocupat locul 38 din 75 de concurenti la Mondialele de Schi Alpinism.

 Sportivul din Azuga a incheiat cursa in 1.46.51. El a fost urmat de Rares Manea, locul 42, 1.48.52. Silviu Balan a ocupat pozitia 45, in 1.53.38. Cursa a fost dominata de italieni, cu 4 sportivi in primii 6. Campion Mondial a devenit Robert Antonioli. Acesta a oprit cronometrul la 1.32.15

Pe AIMX puteti citi aici si despre sportivele romane care au urcat pe podium la Cupa Istanbul la atletism.

Autor Ovidiu Pețenghea