Premiere in vara la Mini Cupa României la Schi Alpin.Pandemia a stopat intrecerile

0
815
Premiere in vara la Mini Cupa României la Schi Alpin.Pandemia a stopat intrecerile

Premiere amanata pentru proiectul lansat in iarna si care este susținut si de Federația Romana de Schi Alpin. Mini Cupa României la Schi Alpin reuneste mai multe etape pentru copii mai mici de 12 ani. Au fost aproximativ 150 de copii la start la 4 categorii pe ziua de concurs. Din pacate din 6 etape au fost organizate doar 3 etape (6 zile de concurs) in mai multe zone schiabile din tara.

Premiere anuntata pentru un sezon care s-a incheiat brusc din cauza pandemiei. Micii schiori nu au terminat cele 6 etape programate in Mini Cupa României.

In martie a venit si anuntul anularii ultimei etape din calendar. Deoarece sanatatea copiiilor, a profesorilor si antrenorilor si a parintilor este o prioritate si in conformitate cu recomandarile emise la nivel national, ultima etapa din Mini Cupa Romaniei la Schi Alpin – Cupa Gândăcel de la Arieșeni din perioada 21-22 martie, s-a anulat!

Organizatorii asteapta pentru sezonul viitor sa dea restart. Inceputul a fost promitator. Ziua 1 de concurs in Poiana Brașov la Etapa I din Mini Cupa Romaniei la Schi Alpin a adunat 140 de copii la 4 categorii de varsta (2015+, 2013-2014, 2011-2012, 2009-2010)!
Cei mai mici si mai curajoși schiori au rezistat temperaturii de – 16 grade si s-au întrecut pe partie încurajați de părinți!
Cupa Active Ski s-a încheiat cu poftă de schi, cu voie buna, cu emoții, cu adrenalină și cu bucurie!

Premiere in vara la Mini Cupa României la Schi Alpin.Pandemia a stopat intrecerile


Pentru Premierea Finală in ,,Mini Cupa României,, se va face totalul punctelor obținute la concursurile din cadrul Etapelor de ,,Mini Cupa României,iar, copiii vor fi premiati in aceasta vara cand pericolul pandemiei nu va exista. Statisticile de final de sezon vor fi întocmite de Bianca Stan/Munteanu și Nicoleta Iubu.

        Se vor întocmi statistici la fiecare final de sezon. Statisticile atât pentru sezonul curent cât și pentru următorul sezon au un rol important pentru o bună selecție a viitorilor sportivi pe grupe de performanță.

         Primii 10 clasați la fiecare categorie de vârstă vor primi un punctaj care va fi folosit în acordarea titlului de “Mini Campion al Cupei României” la sfârșitul sezonului!

Pe AIMX gasiti aici mai multe vesti despre sporturile de iarna.