Primul concurs din Ultra Trail World Tour este in Hong Kong. Un roman este la start.

964

   Hong Kong-ul gazduieste primul concurs din Ultra Trail World Tour. „Vibram Hong Kong 100 Ultra Trail Race” se desfasoara pe 27 februarie. Un roman va fi la start. Crisan Pop Vlad Adrian va alerga pentru copiii bolnavi de cancer din tabara Magic Camp.

  Peste 3500 de concurenti vor lua startul in primul concurs din Ultra Trail World Tour in 2018.

Primul concurs din Ultra Trail World Tour este in Hong KongCrisan Pop Vlad Adrian „deschide balul” in acest circuit pentru Romania. Va lua startul in 12 ultramaratoane in 12 tari diferite in 2018:cate unul in fiecare luna. Cele mai lungi trasee vor fi in Croatia si  Suedia: peste 160 de kilometri fiecare.„Scopul meu a fost sa plec in fiecare luna intr-o competitie. Cuantificat cu tot cu antrenamente vreau sa ajung la 3200 de kilometri alergati in acest an. Anul trecut am alergat la ultramaratoane in tara si am povestit despre copiii diagnosticati cu cancer din tabara Magic Camp. Am fost voluntar acolo, am interactionat cu ei si copiii m-au invatat ca viata merita traita si pentru a-i ajuta pe altii”, si-a dezvaluit Vlad intentiile pentru aimx.ro.

   „Cand daruiesti esti fericit!”, spune Crisan Pop Vlad Adrian. 2015 a fost un in care s-a implinit. A inceput sa alerge, si-a cunoscut sotia si a fost pentru prima data voluntar in tabara Magic Camp. Vlad participa si la competitii de triatlon sau IronMan. „Sotia mea spune ca sunt mai bun acolo si nu la alergarea montana”, „da din casa” sportivul care a mai facut baschet, fotbal sau inot, dar nimic de performanta.

  De la semimaraton in 2015 la 12 ultramaratoane intr-un an.

  Primul concurs din Ultra Trail World Tour este in Hong Kong„Am realizat ca trupul, corpul uman este fascinant. Se poate adapta cat timp il antrenezi pe distante tot mai lungi. Eu fac antrenamente de alergare dimineata si seara cross-fit. Ma antrenez singur de cele mai multe ori. Sunt autodidact, citesc multe carti. Am urmarit de-a lungul timpului progresul lui Tibi Useriu. Imi place cum alearga Robert Hajnal si Radu Milea. Fiecare om este unic. Fiecare incearca sa-si gaseasca echilibrul si ritmul lui, ceea ce incerc sa fac si eu. Incerc sa experimentez tot felul de lucruri pentru a vedea ce mi se potriveste mie”, a precizat Vlad pentru aimx.ro 

Vlad vrea sa inceapa in forta primul concurs din Ultra World Trade Tour 2018. „La Cappadocia am alergat la finalul anului trecut 100 de kilometri in 12 ore si 45 de minute. Asta voi incerca si la Hong Kong. Este un ultramaraton mai dificil in partea a doua. Sunt foarte multe trepte. Vorbeam cu sportivi care au participat la concurs si imi ziceau ca nu trebuie sa te crezi scapat daca ai trecut de kilometrul 50. De-abia atunci incepe greul. Sunt singurul roman, clujean din concurs din ce am discutat cu organizatorii.”

 Cand ii va fi mai greu in primul concurs din Ultra Trail World Tour, Vlad spune ca se va gandi la copiii din Magic Camp.

„Sunt momente critice in concurs. Atunci cand apar gandurile de a renunta ajung la intrebarea „de ce alerg” si toate gandurile si toate experientele petrecute in tabara imi dau noi rezerve de putere care ma ajuta sa termin cursa. In 2017 am dat un sens al alergarii mele si prietenii au donat pentru fiecare kilometru. In total s-au strans 100 de mii de lei” dezvaluie Vlad sursele sale de motivatie.

Daca doriti sa-i sustineti pe copiii diagnosticati cu cancer din Magic Camp puteti dona aici .

Credit Photo: Maraton Piatra Craiului, Hila Tibi,Tasuleasa Social, Jahorina Ultra Trail .