Program incarcat pentru Andreea Mezdrea! Finalul de sezon se apropie la biatlon

0
1085
Program incarcat pentru Andreea Mezdrea! Finalul de sezon se apropie la biatlon

Program incarcat pentru Andreea Mezdrea dupa ce a participat la Campionatele Scolare de biatlon, reprezentanta Romaniei la Biatlon a vorbit despre finalul de sezon. Andreea a fost port drapel al Romaniei in februarie la FOTE, la Sarajevo. Mezdrea a concurat si la sprint tineret (6 kilometri) la Campionatele Mondiale de biatlon pentru juniori de la Otepaa, in Estonia a participat anul trecut.

Program incarcat pentru Andreea Mezdrea pe plan international si victorii pe plan national.

Andreea a reusit sa obtina doua locuri 1 la Campionatul National Scolar.

„Consider ca am reusit sa obtin aceste locuri datorita alergarii mele. Acest sezon nu a fost chiar foarte usor pentru mine. Sunt bucuroasa ca am ajuns sa particip la Festivalul Olimpic de tineret, la Campionatele Mondiale si la Europenele de juniori.”-Andreea Mezdrea

Anul acesta Mondialele s-au tinut in Slovacia, iar Andreea  a fost singura reprezentanta a Romaniei care s-a calificat la pursuit, pe locul 58.

La inceput de aprilie Andreea va participa la Campionatul National, dupa care sa va incheia sezonul acesta. Pregatirea pentru urmatorul sezon va fi la Centrul Olimpic incepand cu iulie.

La Mondialele pentru juniori sportiva legitimata la CSS Vatra Dornei a reusit sa se califice pentru pursuit.

Victoria i-a revenit suedezei Elvira Oeberg. Sora ei mai mare Hanna Oeberg a devenit campioana olimpica la PyeongChang in cursa individuala de 15 kilometri.

Program incarcat pentru Andreea Mezdrea! Finalul de sezon se apropie la biatlonAndreea Mezdrea a reusit sa se califice pentru pursuit la Mondiale. A terminat pe 28 sprintul.

Anul trecut la Concursul IBU rezervat juniorilor sub 18 ani, Andreea s-a clasat pe locul 10 la 7,5 km sprint. Intrecerea a fost la Nove Mesto, in Cehia.

„Anul acesta a inceput destul de bine pentru mine. Am participat la “Cupa Harghitei” unde am reușit sa obțin locul intai. Dupa Cupa Harghitei am participat la “Cupa Cheile Gradistei”. Am reusit sa obtin acelasi loc. Am mers si la Mondiale! Din cauza racelii nu am reusit sa ma clasez cum mi-am propus. La purtarea drapelului nu ma asteptam, iar atunci cand am aflat am avut un sentiment de fericire si in același timp si emotie.Andreea Mezdrea

Autor: Ovidiu Pețenghea