Programul romanilor la Judo, la Marrakech. Prima medalie vine de la Ungureanu!

373
Programul romanilor la Judo, la Marrakech. Prima medalie vine de la Ungureanu!

Programul romanilor la Judo, la Marrakech. Dupa evolutiile Monicai Ungureanu, Loredanei Ohai si a Cleoniei Riciu, la Grand Prix-ului de judo de la Marrakech mai participa sase reprezentanti ai Romaniei.

Programul romanilor la Judo, la Marrakech. In Maroc, Monica Ungureanu a castigat medalia de argint!

Monica Ungureanu a ocupat locul al doilea la categoria 48 de kilograme. Monica a trecut de reprezentanta gazdelor  Najlae El-Khalifi. In optimi reprezentanta Romaniei a invins-o pe  portughezei Catarina Costa. Monica Ungureanu a castigat in semifinala cu  Melanie Clement din Franta. Monica a pierdut in finala in fata sportivei din Spania, Julia Figueroa.
Programul romanilor la Judo, la Marrakech. Prima medalie vine de la Ungureanu!Monica Ungureanu este medaliata cu bronz in 2017 la Europene! Tot in 2017, Monica a reusit sa castige Openul European de la Bucuresti si medalia de  bronz la Grand Prix-ul de la Dusseldorf. Sportiva din Craiova practica judo de  la varsta de 11 ani.  In 2006 a intrat in lotul olimpic. Monica Ungureanu are in palmares victorii la Grand Prix-ul de la Zagreb si la cel de la Qingdao. A castigat Grand Slam-ul de la Baku si s-a clasat pe locul 7 la Campionatul Mondial.

 

Tot in prima zi la Grand Prix-ului de judo de la Marrakech, dar la categoria  57 kg, Loredana Ohai a trecut de Nok Lam Yeung din Hong Kong. Loredana  a pierdut cu Sappho Coban din Germania. Cleonia Riciu a fost invinsa in primul tur de Julia Kowalczyk  din Polonia.

Stefania Adelina Dobre intra in concurs la categoria 63 de kilograme contra reprezentantei Marii Britanii, Lubjana Piovesana.

Alexandru Raicu va lupta la 73 de kilograme cu judoka Cedric Bessi din Monaco. Vlad Visan va concura la categoria 81 kilograme contra algerianului Zallat Mokhtar. La 100 kilograme Luca Kunszabo va lupta contra americanului Nathanaiel Keeve. La aceeasi categorie Daniel Matei  va intra pe tatami contra lui Adilkhan Kozybayev din Kazakhstan.

La categoria plus 100 de kilograme, la Grand Prix-ul din Maroc, Vladut Simionescu va intra in concurs contra lui Elnegar din Egipt!

Autor: Ovidiu Pețenghea