Progresul atletilor dorneni. Rezultate la Nationalele de la Cluj

95
Progresul atletilor dorneni. Rezultate la Nationalele de la Cluj

Progresul atletilor dorneni! Alexandru Prasneac este campion national la categoria juniori 3. Cristian Prasneac profesor la CSM Dorna este incantat de titlul obtinut de sportivul Alexandru Prasneac care nu este specialist pe proba de obstacole.

Progresul atletilor dorneni. Campionul Alexandru Prasneac se impune din nou.

La Cluj-Napoca pe Cluj Arena a avut loc Campionatul National de Seniori,Tineret ,Juniori 1,2 si 3 la atletism. La finalul competitiei sportivii dornenii au obtinut urmatoarele rezultate:

Progresul atletilor dorneni. Rezultate la Nationalele de la Cluj


In proba de 1500 metri obstacole sportivul Alexandru Prasneac obtine titlul de campion national la categoria juniori 3. In cursa de 5000 metri categoria juniori 2 sportivul Ihnatiuc Andrei legitimat la CSS Radauti -CSM Dorna Vatra-Dornei obtine medalia de bronz. Alexandru fiind cu 4 ani mai mic in categorie la finalul cursei se claseaza pe pozitia 5.

Andrei Ihnatiuc a participat in proba de 5000 metri. Nicolae Alexandru Soare a castigat la 5000 metri (14:33.73) si la 10000 metri cu timpul 30:17.63. Sportivul de la Bacau a fost urmat de Adrian Garcea de la CS Pandurii Tg.Jiu (15:06.25). Al treilea clasat a fost la 5000 de metri Mihai Cochior de la CS Poli Iasi (15:07.28). Ihnatiuc a incheiat in 15:39.96. Alexandru Prasneac a fost cronometrat in 17:13.28.

In august weekendul dornenilor la Nationale a fost analizat de profesorul Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei.

CSM Dorna Vatra-Dornei a obtinut la finalul competitie titlul la categoria Junioare 3. Sportiva Claudia-Ionela Costiuc a devenit campioana nationala in proba  de 800 metri. Costiuc a fost si pe locul 4 in proba de 1500 metri. Alexandru Prasneac a participat tot la categoria  Juniori 3. Alex a obtinut medalia de bronz in proba de 1500 metri. Prasneac a fost si pe locul 4 in proba de 800 metri. Claudia Ionela Costiuc a terminat pe locul 5 in proba de 800 metri la categoria junioare 1. 

Progresul atletilor dorneni. Rezultate la Nationalele de la Cluj

”Sunt bucuros de evoluția sportivilor mei la acestă  competiție avand în vedere caldura foarte mare! Claudia Ionela Costiuc a facut o cursa foarte buna. Alexandru Prâsneac mergea ca favorit in ambele probe dar caldura foarte mare și lipsa de experința si-a  spus cuvantul  pe finalul curselor. ”-Cristian Prâsneac

Pe AIMX aflati aici despre victoriile Romaniei la intrecerile ecvestre balcanice.

Autor Ovidiu Pețenghea