Quadrathlonul in Sulina o premiera pentru Romania! Calin Ene este organizator

412
Quadrathlonul in Sulina o premiera pentru Romania! Calin Ene este organizator

Quadrathlonul in Sulina cu 500 metri de inot, 6 kilometri de alergare, 20 de kilometri pe bicicleta si 3 kilometri parcursi in caiac. Caiacele sunt oferite de organizatori. Calin Ene a aflat de Quadrathlonul din Ungaria si s-a gandit sa faca o premiera pentru Romania.

Quadrathlonul in Sulina este un concurs in cadrul evenimentului de patru zile de la Sulina! Perioada rezervata este 5-8 septembrie.

„Sunt rezident in Sulina acum si vreau sa formez aici o comunitate mai boema. Organizez evenimentul impreuna cu parteneri si prieteni. Sunt amator de triatlon, Half Iron, acum sunt ghid de caiac si de bicicleta in Delta Dunarii. In prima seara ne vom intalni pentru sedinta tehnica. A doua zi  va fi evenimentul sportiv. Seara va fi un eveniment pe faleza. Vom scoate barcile construite de noi.  Vom avea o seara culturala. In ziua urmatoare va fi dedicata excursiei in caiac. Va fi si un concurs al copiilor de canoe, indemanare si alergare. Seara va fi un workshop la Biblioteca. Vom dona carti care au insemnatate pentru noi. In tabara vom avea o cina cu bors de peste. Duminica se va termina evenimentul cu o excursie la rasarit.” Calin Ene-organizator

Doritorii de aventura sunt invitati sa intre in contact cu organizatorii! Detalii gasiti aici!

Quadrathlonul in Sulina o premiera pentru Romania! Calin Ene este organizatorEste o continuare a Proiectului „Sulina fabuloasa”! Prima etapa a proiectului a fost coordonata de Asociatia „Ivan Patzaichin – Mila 23”! Programul a fost intitulat „Apele Unite ale Romaniei” si a inceput anul trecut cu obiectiv promovarea patrimoniului natural reprezentat de apele naturale. Barcile  realizate in timpul atelierului coordonat de Asociatia „Ivan Patzaichin-Mila 23” sunt destinate copiilor din Sulina. Meseria de MARANGOZ – dulgher specializat in construirea ambarcatiunilor de lemn – este pe cale de disparitie. Prin acest eveniment copiii si parintii sunt incurajati sa se bucure de natura, de „Sulina fabuloasa”!

Pe AIMX puteti citi si despre ultramaratonistul romanul care a recuperat peste 300 de pozitii la TDS! Detalii aici!