Rares Manea preda stafeta! Aflati campionii nationali la schi alpinism!

536
Rares Manea preda stafeta! Aflati campionii nationali la schi alpinism!

 Rares Manea preda stafeta dupa o cursa in care nu s-a regasit! Andrei Preda este noul campion national la schi alpinism. Sportivii de la Steaua l-au urmat! Vicecampion national este Silviu Manea, iar pe locul 3 a terminat Viorel Palici. Pe 4 a incheiat Silviu Balan. 

Rares Manea preda stafeta dupa ce anul trecut a castigat la Nationale in fata lui Palici si a fratelui sau Silviu Manea.

Rares Manea preda stafeta! Aflati campionii nationali la schi alpinism!„Am fost stors, am ramas fara energie la individual. Am concurat dupa start pana la 1500 de metri ca un fel de proba de Vertical. Apoi am intrat in padure. Pana acolo am fost in spatele lui Andrei Preda. Dar simteam ca nu imi regasesc ritmul. Am simtit ca mi se umfla stomacul. Traseul prin padure a fost tehnic. Am continuat, dar a venit Palici in fata mea. A urmat o zona de picioare si apoi prima coborare unde am plecat al treilea dar l-am intrecut pe Viorel. De pe a doua urcare am inceput sa simt ca devine din ce in ce mai greu.”-Rares Manea

George Jinga a iesit campion national la proba de Individual la cadeti. Pe locul doi a terminat Constantin Surdu si pe trei a fost tot un sportiv antrenat de Rares Manea, Petrut Cotinghiu, de la Dinamo Skimo Team!

La junioare a castigat Miruna Girbacea. La juniori locul intai a fost ocupat de  Dragos Blaj si locul doi a fost ocupat de George Coltea. Toti acesti sportivi concureaza pentru Dinamo Skimo Team.

Pentru Rares urmeaza in continuare o perioada incarcata fiindca se gandeste la Mondiale.

„Avem nevoie de odihna! In primele zile din martie, in Italia o sa fie doua probe, una de Individual, una de Vertical. Participam in Cupa Europei. Va urma apoi deplasarea in Elvetia din 9 pana pe 16 martie. La Mondiale miza este si calificarea pentru Jocurile Olimpice pentru cadeti . Avem sanse de 90 la suta sa ne calificam pentru Jocurile din 2020.”-Rares Manea

Autor: Ovidiu Pețenghea