sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCICLISMRazvan Grec leaga victoriile in ultimul an la juniori! Weekend cu doua...

Razvan Grec leaga victoriile in ultimul an la juniori! Weekend cu doua succese!

Razvan Grec s-a nascut la data 25.06.2002 . Practica probe cicliste de la 16 ani. Evolutia la XCO si la XCP i-a adus doua victorii in Cupa Nationala la etapa din weekend.

Razvan Grec a vorbit despre victoriile in ultimul an de competitii la juniori.

”Cursa a fost una dintre cele mai spectaculoase la care am participat vreodata si asta nu doar din cauza ploii. Traseul este cel mai tare din tara si nu numai. Despre organizare nu mai am ce sa zic! Totul e “ca la carte”! Toate recomandarile privind distantarea sociala sunt respectate cu strictete.” Declaratia lui Razvan dupa victoria la juniori la XCO.

Razvan Grec leaga victoriile in ultimul an la juniori! Weekend cu doua succese!

La 24 de ore distanta, Razvan a castigat si la XCP!

”La XCO diferenta am facut-o pe urcarea pe sub teleschi. La XCP m-am simtit din nou bine si am reusit sa castig tura scurta la general. Cele doua curse sunt foarte diferite. Cea de ieri, de XCO, este o cursa mai scurta, dar mult mai intensa. Cea de XCP are urcari lungi, pe care trebuie sa iti dozezi energia. La XCP am facut diferenta pe a doua urcare, una lunga (aproximativ 1 ora). ”-Razvan Grec

Razvan prefera cursele de XCO, dar mai participa si la cursele de marathon de cate ori are ocazia.

”Din cauza acestei perioade dificile in care ne aflam, multe concursuri s-au anulat. Urmatoare cursa stabilita este Campionatul National de XCO pe 8 August.”-Razvan Grec

Razvan Grec leaga victoriile in ultimul an la juniori! Weekend cu doua succese!

Cele mai importante rezultate ale lui Razvan sunt: Locul 3 la Campionatele Nationale de XCO in 2019. Locul 2 in Triada Mtb 2019. Locul 5 la Campionatul Balcanic. Locul 3 in Cupa României 2019. Razvan a castigat acum in prima etapa din Cupa Nationala de XCO si locul 1 Geiger Mtb Challenge XCP.

Pe AIMX cititi aici si despre alpinisti nevazatori care au urcat pe varful Mont Blanc!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE