Razvan Roman de la Dinamo a castigat Campionatul National de probe combinate.

0
569
Razvan Roman de la Dinamo a castigat Campionatul National de probe combinate.

Razvan Roman de la Dinamo a vorbit pentru AIMX despre competitia din capitala si despre urmatorul obiectiv. Florentina Budică (CSM Craiova) și Răzvan Roman (CS Dinamo) au devenit campioni.

Razvan Roman de la Dinamo i-a intrecut pe Mihai Chiorpec (CSM Onești) si pe Ionuț Grecu (CS Rapid).

Răzvan Roman a încheiat cele zece probe cu un total de 6.898 puncte. Pe locul doi s-a clasat Mihai Chiorpec (CSM Onești) – 5.743 puncte. Ionuț Grecu (CS Rapid) a terminat pe 3 cu 5.540 puncte.

Razvan Roman de la Dinamo a castigat Campionatul National de probe combinate.


”Prima zi a fost una reusita! Am fost la nivelul aproximativ la care ma asteptam, fara surprize mari nici pozitive nici negative. Insa a 2 zi a fost greu! Caldura si efortul de dimineata s-au simtit, sa nu mai vorbim de oboseala acumulata. A doua zi nu a fost la nivelul dorintelor si asteptarilor”-Razvan Roman

Razvan a fost activ in timpul crizei pandemice din Romania!

”Nu pot sa ma plang, luand in considerare tot ce se intampla acum in tara si in lume. A fost o competitie la care nu stiam la ce sa ne asteptam. Am lucrat in perioada pandemiei la Politie ( fiind agent al clubului Dinamo ce face parte din MAI). Antrenamentele au fost pe plan secund, acestea fiind facute in spatele blocului, ca asta a fost situatia. Insa e bine cand se termina cu bine. Sunt bucuros ca am fost alaturi de colegi si prieteni buni pe podium. Acum ma simt pregatit pentru un rezultat mai bun la Balcaniada de la Cluj”-Razvan Roman

Pentru Razvan urmeaza intrecerile balcanice pe 18-19 septembrie.

La intrecerea feminina, Florentina Budica a totalizat, la finalul celor șapte probe, 4.440 de puncte. Ea a fost urmată în clasament de Georgiana Ciurea (LPS Câmpulung Muscel) – 4.192 puncte și de Elena Popescu (CSU Pitești) – 4.096 puncte.

Pe AIMX aflati aici si despre castigatoarea Cupei Romaniei la Talere. A castigat la prima participare!

Autor: Ovidiu Pețenghea