Briana Varcus a castigat Cupa Romaniei la talere. Performanta in TIR!

169
Briana Varcus a castigat Cupa Romaniei la talere. Performanta in TIR!

Briana Varcus a incheiat anul trecut cu două titluri nationale, la junioare si junioare III. Briana a fost vicecampioana la junioare II. Noul sezon de aer comprimat este programat sa debuteze la mijlocul lunii octombrie. La Cupa Romaniei a fost cea mai buna!

Briana Varcus a inceput sa traga la 10 ani. Acum a castigat Cupa Romaniei la Talere.

”Totul a inceput dintr-o joaca in urma cu 6 ani. Le-am spus parintilor ca vreau sa fac tir. Cand am mers la poligon pentru prima data am tras cu pusca cu aer comprimat si a fost “dragoste la prima declansare”. Avand 10 ani puteam sa trag doar cu pistolul cu aer comprimat. Timp de doi ani la fiecare antrenament il intrebam pe antrenorul meu de atunci cand pot sa trag din nou cu pusca, iar el imi spunea ca urmatoarea saptamana. La varsta de 12 ani tatal meu a intrebat-o pe actuala mea antrenoare, Lucia Mihalache, de la ce varsa pot sa trag la talere, iar ea a spus ca as putea incepe de la 12 ani.”

Briana Varcus si-a indeplinit visul sa concureze si a ajuns in premiera sa castige Cupa Romaniei!

Briana Varcus a castigat Cupa Romaniei la talere. Performanta in TIR!

”Am mers la poligonul de talere unde m-am indragostit pe loc de acest sport. Dupa cateva luni de munca am participat la primul concurs la Bucuresti. Dupa multa munca si competitii constante atat cu mine insami cat si cu alte sportive bine cotate am reusit sa adun destul de multe medalii la competitiile nationale.”

Briana are doua titluri nationale la junioare 1 si junioare 3.

”Pentru acestea le multumesc antrenorilor mei Lucia Mihalache si Attila Ciorba. Ultima competitie a fost o premiera pentru mine deoarece a fost prima participare la Cupa Romaniei. In viitor imi doresc sa mai adaug cat mai multe medalii si titluri atat nationale cat si internationale la colectie.”-Briana Varcus

Pe AIMX cititi aici despre More Than Human: cros si ultra la Stefesti, Prahova.

Autor: Ovidiu Pețenghea