Remarcati la Nationalele de Schi Alpin!Ania Caill regreta absenta

258
Remarcati la Nationalele de Schi Alpin!Ania Caill regreta absenta

Remarcati la Slalom Urias in prima zi a Nationalelor de Schi Alpin. Alexandru Stefanescu a fost cel mai bun! Campionul este legitimat la clubul CSA Steaua, unde il are ca antrenor pe Szilagyi Andrei. Alexandru Stefanescu este multiplu campion national la juniori si a obtinut al doilea titlu national si la seniori. Campioana Nationala este Iulia Benga protagonista si saptamana trecuta in Poiana la SES Nation Cup unde a castigat 3 din cele 4 probe de slalom!

Trei titluri de campioni si doua medalii de bronz au fost contabilizate pentru Corona Brasov. Intrecerea se desfasoara pe partia Sub Teleferic din Poiana Brasov. Schiorii Coronei sunt antrenati de Emilian Focsaneanu, Cristiana Ghisoi si Bogdan Barbu.
Diana Rentea a castigat titlul de campioana la slalom urias, atat la categoria U18 cat si la U21. In competitia baietilor, Szoke Hunor este campion national la U18 si a castigat locul 3 la categoria U21, in vreme ce Vlad Iordache a castigat si el bronzul la U18.

Remarcati la Slalom Urias sportivii sunt pregatiti si pentru Slalomul Special de miercuri.

Ania Caill si-a dorit sa participe in Poiana Brasov la intrecerile internationale si la Nationale dar in programul sportivei olimpice au fost intrecerile de la Crans Montana.

Intrecere tare cu Ania Caill si elvetianca Rahel Kopp in Cupa Europei! Miza: victoria!

”Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la cursele FIS din Poiana Brasov unde am castigat anul trecut la Slalom Urias. Tineam mult sa concurez acasa, la Brasov, mai ales cu eforturile depusa de organizatori. Dar intrecerile s-au suprapus cu probele de la Cupa Europei si Cupa Mondiala din Crans Montana. Cu forma mea buna era necesar sa raman pe circuit si sa fac cursele acestea. Am terminat pe locul 9 in clasamentul general de Cupa Europei la coborare. Ma bucur ca plec din Crans Montana cu frumoasele locuri 7 in Cupa Europei si locul 35 in Cupa Mondiala. De abia astept sa mai revin aici la anul. ”-Ania Caill

Pe AIMX aflati cine s-a remarcat si la Cupa Irina Deleanu la gimnastica ritmica! Articole gasiti aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea