Denisa Mailat are trei medalii de aur la Cupa Irina Deleanu, la gimnastica ritmica

213
Denisa Mailat are trei medalii de aur la Cupa Irina Deleanu, la gimnastica ritmica

Denisa Mailat are cea mai buna forma! Spre satisfactia presedintelui Federatiei de Gimnastica Ritmica, Denisa a evoluat remarcabil. „Vis devenit realitate! S-a intonat imnul Romaniei pentru Denisa Mailat la cupa Irina Deleanu”, a declarat chiar Irina Deleanu!

Denisa Mailat are trei medalii de aur si una de argint dupa evolutia la Cupa Irina Deleanu.

Cupa Irina Deleanu a ajuns la cea de-a 19-a editie si a fost gazduita in acest weekend de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Andreea Verdes si Laura Anitei au cucerit medalii de bronz in finalele pe obiecte.

Cea mai in forma gimnasta a Romaniei, Denisa Mailat a urcat pe prima treapta a podiumului la individual compus. Denisa a fost urmata de Sofia Raffaeli din Italia si de Valeria Vatova, din Bulgaria.

Denisa Mailat are trei medalii de aur la Cupa Irina Deleanu, la gimnastica ritmica

In finala probei de cerc, Denisa Mailat a incheiat concursul cu cel mai mare punctaj. Sofia Raffaeli a fost a doua, iar locul 3 a fost ocupat de Valeria Vatova.

A treia medalie de aur a Denisei Mailat a venit in proba de maciuci. Sofia Raffaeli si Andreea Verdes au urmat-o pe Denisa pe podium.

In finala probei de panglica, Denisa Mailat a obtinut medalia de argint. Sofia Raffaeli a fost castigatoare. Valeriei Vatova a fost a treia.

Laura Anitei a castigat medalia de bronz in finala la minge. Sofia Raffaeli a a castigat, iar bronzul i-a revenit Valeriei Vatova.

Denisa Mailat a inceput gimnastica ritmica la varsta de 5 ani.

”Eram la gradinita si au venit 2 antrenoare care au facut o selectie de cateva fetite. Printre acele fete m-au ales si pe mine. Am inceput cu o antrenoare din Ucraina la clubul Royal Motors. Dupa 3 ani m-am mutat la antrenoarea Maria Gîrba care imi este si in momentul de fata antrenoare.”-Denisa Mailat

Pe AIMX aflati vesti despre festivalul de la Cheile Gradistei care va gazdui prima cursa Trail din Europa Centrala si a doua din toata Europa. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea