Repere in 2021 pentru ciclistii romani.Start in Turul Romaniei pe 30 august

147
Repere in 2021 pentru ciclistii romani.Start in Turul Romaniei pe 30 august
Credit foto Turul Romaniei Instagram

Repere in calendarul propus de Federatia Romana de Ciclism pentru sezonul din 2021. Turul Municipiului Deva intre 8-9 mai. Campionatele Naționale pe Șosea sunt intre 18-21 iunie. Turul Ciclist Al Sibiului va fi intre 3-6 iulie. Tot in aceasta vara va fi Turul Clujului. La trei zile dupa intrecerea din Ardeal, incepe Turul Romaniei programat intre 30 august si 4 septembrie. Calendarul complet îl puteți accesa aici pe site-ul Federației de Ciclism.

Repere pentru ciclisti! Intreceri pe sosea, curse XCO, XCM si CX.

In mai CS Faerag organizeaza Turul Municipiului Deva. In aceeasi luna tot pe sosea ciclistii vor concura la Constanta. Turul Ciclist CELCO – Marea Neagra este programat intre 22 si 23 mai. Luna se va incheia cu Prima Bicicleta la Calarasi pe 29 mai. O zi mai tarziu este programata intrecerea XCO Prima Bicileta la Calarasi.

In iunie Maratonul Movilele Blajelului este cursa la care se vor intrece tinerii ciclisti la XCO. O zi mai tarziu pe 20 iunie, ACS Next Sports organizeaza si intrecerea XCM.

Campionatele Nationale de Sosea sunt programate intre 18 si 21 iunie.

In iulie este Sibiu Cycling Tour intre 3 si 6 iulie. CS Intersport organizeaza intre 17 si 18 iulie IV. International Novak Cycling Academy Cup. Dupa intrecerea de la Miercurea Ciuc, la finalul lunii este Cupa Max Ausnit in Lugoj.

Repere in 2021 pentru ciclistii romani.Start in Turul Romaniei pe 30 august
Sursa Foto Turul Romaniei

In august sunt programate: Trofeul Ardealul, Turul Clujului, Cupa Vointa si Turul Romaniei !

Urmeaza in septembrie PORUMBACU Living Bike MTB Race 2021. O intrecere XCO pentru tineret la Porumbacu de Sus. Cursa organizata de Asociatia Club Sportiv Living Bike.

Trofeul Ardealu la Ciclocros este programat pe 15 octombrie. Tot la Cluj, o zi mai tarziu este Cupa Vointa la Ciclocros / Aniversare 70 de ani. Pe 13 noiembrie Lunca Timisului CX este o intrecere organizata de Asociatia EcoStuff Romania.

Pe AIMX aflati aici despre cea mai valoroasa atleta junioara a Romaniei pentru al doilea an consecutiv.