Rezultate la 6000 de metri, canotaj, reuniunile 3 si 4 la Nationalele din Timisoara!

475
Rezultate la 6000 de metri, canotaj, reuniunile 3 si 4 la Nationalele din Timisoara!

Rezultate la 6000 de metri cu Steaua castigatoare a 4 titluri in reuniunea a 3-a. Dinamo a replicat in reuniunea a 4-a si a castigat 4 titluri nationale. Primii castigatori au fost stabiliti in reuniunea de miercuri. Steaua a fost in prim plan, detalii aici!

Rezultate la 6000 de metri la Nationale: Steaua vs Dinamo, intrecere pe Bega!

Rezultate la 6000 de metri, canotaj, reuniunile 3 si 4 la Nationalele din Timisoara!Reuniunea a 3-a i-a gasit castigatori pe Ionut Prundeanu si pe Ciprian Tudosa pentru Steaua la dublu vasle. Sergiu-Vasile Bejan si  Marian-Florian Enache (CS Dinamo București)  si David Halmagian cu Laurențiu Danciu (CSM Timișoara) au completat podiumul.

La feminin, patru vasle a castigat Dinamo. S-au impus Laura Rosu, Ioana Vranceanu, Iuliana Popa si Tabita Maftei. Dinamo a completat podiumul! Mădălina Bereș, Elena Logofătu, Georgiana Vasile si Nicoleta Pașcanu au fost pe 2. Georgiana Tătaru, Lorena Adriana Constantin, Alina Pop si Mădălina Moroșan au incheiat pe 3.

Steaua a castigat la doi plus unu. Alexandru Tanasa cu Adrian Damii si Florin Stefan s-au impus. Petru Cazacu, Sebastian Comea și Alice Elena Țurcanu (CSA Steaua) au fost pe 2. Alexandru Crasovan, Bogdan Tutuian și Denis Andrici au terminat pe 3 pentru CSU Politehnica Timișoara.

La feminin, dublu vasle, senioare a castigat Dinamo. Nicoleta Ancuta Bodnar si Viviana Bejinariu au castigat in fata stelistelor  Gianina Beleagă si Simona Radiș . Pe 3 au fost Amalia Bucu si Irina Acsinte (CSA Steaua).

Gabriel Cazacu  (CSA Steaua) a castigat intrecerea cu Nicușor Bocea (CS Dinamo) si cu Remus Calistru (CSM Suceava).

Rezultate la 6000 de metri la Nationale Reuniunea a 4-a!

Steaua a castigat la masculin, patru vasle, seniori. Ciprian Huc s-a impus impreuna cu Adam Constantin, Cristi Pirghie si Mugurel Semciuc. Andrei Mîndrilă, Cosmin Carpea, Gheorghe Morar si Gheorghe Scripcaru (CSS Orșova) au fost pe 2. Ștefan Berariu, Bogdan Baitoc, Alexandru Matinca si Florin Lehaci (CS Dinamo) au terminat pe 3.

Dinamo a castigat la masculin, opt plus unu, seniori. Vlad Aicoboae s-a impus impreuna cu Mihai Tiganescu, Iulian Chelaru, Cosmin Pascari, George Catruna, Constantin Radu, Robert Dedu, Cosmin Macovei si Adrian Munteanu. CSS Orsova a incheiat pe 2. Au concurat:  Denis Bouhar, Cosmin Buga, Alexandru Ilut, Gabriel Ceistof-Ancuța, Sebastian Timiș, Toader Merilă, Ciprian Hison, Claudiu Neamțu și Florin Enășescu. Top 3 a fost completat de: Eduard Moga, Adelin Natea, Rareș Lako, Antonio Nagypal, Vasile Natea, Dan Ignat, Marian Șuteu, Dumitru Nicolae și Claudiu Pop Suciu (CS Mureșul Tg Mureș).

Steaua a castigat la feminin dublu vasle, categoria usoara, la senioare. Elena Iuliana Mihai si Simona Pascariu au castigat in fata tandemului Larisa Petroman, Andreea Lera (CSM Timișoara). Pe 3 au incheiat Maria Milasan si Antonya Ditu (CS Mureșul Tg. Mureș).

Rezultate la 6000 de metri, canotaj, reuniunile 3 si 4 la Nationalele din Timisoara!Mihai Chiruta a castigat pentru Dinamo in fata stelistului Cristian Ionuț Cojocaru, iar Florin Arteni Fîntînariu (CSM Suceava) a fost pe 3.

La feminin, dublu vasle, tineret a fost succes pentru Dinamo. S-au impus Andreea Budeanu si Maria Tivodariu. Maria Magdalena Rusu si Geanina Dumitrița Juncanariu (CSA Steaua) au fost pe 2. Podiumul a fost completat de  Andreea Popa si Alexandra Vasilica Rusu (CSM București).

Dinamo a castigat si la masculin dublu vasle, categorie usoara, seniori. Cosmin Nemciuc s-a impus impreuna cu Daniel Gheaslau. Gabriel Vultur si Cosntantin Paval (ACS Nada Florilor Fălticeni) au fost pe 2. Cristian Acsinia si Gabriel Mocanu (LPS Nicolae Rotaru Constanța) au terminat pe 3.

Credit foto Ana-Maria Oancia.