Rezultate la natație în ziua a 3-a de concurs la Cupa României

35
Rezultate la natație în ziua a 3-a de concurs la Cupa României
sursa Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Rezultate la natație de la Cupa României. O nouă victorie pentru Robert Glință la Târgoviște. Sportivul dinamovist s-a impus în proba de 100 metri liber în 49,73 secunde. Chiar dacă nu este proba lui favorită!

Rezultate la natație din ziua a treia de concurs la Cupa României. Câștigătorii din prima sesiune

Radu Vaipan s-a impus la 50 metri bras. Top 3 a fost completat de Bogdan Andrei Caravan, urmat de Andrei Răzvan Grădinaru.

Robert Glință a fost urmat de George Alex Constantin Stoica la 100 metri liber. Podiumul a fost completat de Mihai Gergely.

 Carol Mihai Cojocaru a fost cel mai bun la 200 metri spate. Alexandru Constantinescu și Ștefan Cozma au completat top 3.

Rezultate la natație în ziua a 3-a de concurs la Cupa României

Paul Cătălin Ungur a câștigat la 50 metri fluture. Au intrat în top 3 Denis Laurean Popescu și Antonio Andrei Costroj.

Vlad Ștefan Stancu s-a impus la 1500 metri liber în fața sportivilor  Andrei Marinescu Popazov și a lui Alexandru Ionuț Guinea.

Rezultate la natație din ziua a treia de concurs la Cupa României. Câștigătorii din a treia sesiune.

Robert Andrei Glință s-a impus la 100 metri spate în fața lui Mircea Andrei Anghel. A fost top trei completat tot de un sportiv bucureștean, Gabriel Ioan Dumitrache.

La 100 metri bras a câștigat Andreeas Dincă. L-au urmat Sebastian Nicolae Tulea și Cristinel Gabriel Dabija.

 Vlad Andrei Rogoveanu s-a impus la 200 metri liber. Top 3 a fost completat de Mihai Gergely și de Alessandro Petrișor Vlad.

Cristian Lapadat s-a impus la 200 metri fluture. Top 3 a fost completat de  Tobias George Dumitrache, urmat de Bogdan Alex Ștefănescu.

În ziua anterioară cel mai valoros înotător român al momentului, Robert Glință (CS Dinamo), s-a impus la 50 de metri spate cu 25,12 secunde, cel mai bun rezultat al zilei (conform punctajului FINA).

Robert Glință s-a mai clasat pe locul 2 la 50 metri liber (23,05).Complexul Turistic de Natație Târgoviște oferă o galerie foto cu medaliații Cupei României la înot.

Tot pe AIMX  puteti afla de la ce competitie importanta vom transmite la sfarsitul saptamanii LIVE TEXT&VIDEO, aici !!!

Autor: Ovidiu Pețenghea