Duminica aflam cine ne reprezinta la Campionatul Balcanic de alergare montana

100

Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta – etapa 1 are loc duminica la Campulung Moldovenesc. Propriu-zis este vorba de o selectie a alergatorilor pentru Campionatul Balcanic. Primii 4 sportivi, atat de la seniori, cat si de la juniori vor reprezenta Romania la Balcaniada din 15 mai. Concursul se va desfasura tot in statiunea din nordul tarii.

Startul selectiei pentru Campionatul Balcanic de alergare montana se da duminica la ora 10

aimx.ro va transmite startul LIVE, pe pagina de facebook, iar apoi va furniza informatii, fotografii si filmulete pe tot parcursul desfasurarii competitiei. Duminica nu se vor acorda insa si titlurile de campion national. In septembrie vor avea loc, tot la Campulung Moldovenesc, Campionatele Nationale de alergare montana pe distanta scurta si lunga.

Maine se anunta veme frumoasa la Campulung Moldovenesc, cu soare si o maxima, dupa pranz, de 13-14 grade. Probabil la ora startului temperatura nu va depasi insa 5 grade. De altfel partia de ski din statiune este deschisa fiind cel mai lung sezon de schi de cand a fost inaugurata.

Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta – etapa 1 este organizat de Federatia Romana de Atletism in colaborare cu clubul CSM Raraul Campulung Molodvenesc si beneficiaza de sprijinul Primariei Campulung.

Autor: Vlad Lucian Arhire