Rezultate la Slalom Urias FIS CHILDREN TROPHY la Poiana Brasov

581
Rezultate la Slalom Urias FIS CHILDREN TROPHY la Poiana Brasov

Rezultate la Slalom Urias FIS CHILDREN TROPHY, intrecerea internationala la care Grecia a venit cu o delegatie numeroasa. In proba de Slalom Urias romanca Ruxandra Sandulean a reusit un rezultat promitator! S-a clasat pe locul 5. Reprezentantele Austriei s-au intrecut pentru victorie! Romania a avut clasari pe podium la categoria de varsta sub 14 ani.

Rezultate la Slalom Urias FIS CHILDREN TROPHY, intrecere organizata la Poiana Brasov. 

Antonia Weisser a castigat proba de Slaom Urias in 1:29.02. Pe locul doi a fost tot o austriaca nascuta in 2003 Christina Pichler. Reprezentanta Ungariei Anna Kiss a terminat pe 3 in fata bulgaroaicei Julia Zlatkova. Romanca  Ruxandra Ticsa Sandulean a incheiat cu al 5-lea timp (1.38.66). La categoria fete cadete, alaturi de Ruxandra Sandulean, tot pe locul 5, la egalitate a fost si sportiva Leona Trifu.

Alexandru Matei Oancea Si la masculin la categoria de varsta sub 16 ani tot Austria a ocupat primele doua locuri, iar pentru Romania cel mai bun loc a fost 5. A castigat concursul Manuel Muigg in 1;30.97. Conationalul Michael Aschaber a fost pe doi. Bulgarul Kaferinov a completat podiumul. Aserios Mpakas din Grecia a avut al patrulea timp in fata romanului Vasile Baran( 1.35.31).

La sub 14 ani a castigat Boiana Radeva din Bulgaria in 49.83. A doua clasata a fost reprezentanta Romaniei, Jennifer Barbara Nagy Remetean (50.40). Tot o bulgaroaica a completat podiumul Stefani Valeva. Pe 4 a incheiat Antonia Ruxandra Pahontu.

3 romani au incercat sa-l invinga pe bulgarul Borislav Hadjistoianov (47.84). Adversarul romanilor s-a impus. Alexandru Matei Oancea a fost cel mai bine plasat roman. A terminat in 50.08. Pe podium a fost si Razvan Traistaru. Pe 4 a incheiat David Daniel Harangi.

„Avem 96 de sportivi la start din 8 tari: Romania, Franta, Bulgaria, Brazilia, Austria – care e cea mai titrata delegatie din cate am reusit noi sa aducem aici, in Romania.”, a precizat Dan Ghita, presedintele Comitetului de organizare.

FIS Children Trophy a fost finantata de catre sponsorii din sectorul privat si va continua sa fie organizat in Romania pana in anul 2022, fiind inscris inca trei ani in calendarul Federatiei Internationale de Schi (FIS).

Autor: Ovidiu Pețenghea