Rezultate la Combinata Alpina la Nationalele de Schi Alpin pentru juniori mici

0
1239
Rezultate la Super Combinata la Nationalele de Schi Alpin pentru juniori mici

Rezultate la Combinata Alpina de la Azuga. Pe lista castigatorilor se afla Baran Val, Razvan Traistaru si Manya Szilas. La feminin s-au impus Jennifer Remetean Nagy, Alexia Nistoroiu si Ioana Catalina Ambrus.  AIMX v-a oferit si rezultatele din prima zi a Nationalelor. Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a adus intreceri la Slalom Urias. Au castigat Remetean, Nistoroiu, Oancea si Cernea. Povestea lui David Cernea o gasiti aici!

Rezultate la  Combinata Alpina in a doua zi a Nationalelor de Schi Alpin de la Azuga.

Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat din nou dupa succesul de la Slalom Urias. Jennifer s-a impus in 1:44.63. Remetean a fost urmata de reprezentantele clubului Dinamo,  Alessia Fuchs si Antonia Pahontu la categoria de varsta sub 14 ani!

La HCF a castigat Alexia Nistoroiu de la Dinamo in 1:57.89. Riana Maria Suvar de la CSS Petrosani a fost pe doi, iar Alexandra Iacob (BVA) a terminat pe 3!

La sub 16 ani s-a impus Ioana Catalina Ambrus de la CSS Petrosani in 1:46.15. Ana Tarsia de la Dinamo a fost pe doi, iar Ruxandra Sandulean de la CS Nan a terminat pe 3. In prima zi de concurs, la Slalom Urias, Ruxandra Sandulean a adus prima medalie de argint a „Clubului Sportiv Nan” la Campionatele Nationale!

Rezultate la Super Combinata la Nationalele de Schi Alpin pentru juniori miciLa sub 14 ani a castigat Razvan Traistaru in 1:41.39. Sportivul de la CSS Sinaia a fost urmat de Egon Kovacs si de Alexandru Prunea de la ASC Corona.

La HCB a castigat Szilas Manya in  1:50.05. Castigatorul Slalumului Urias de ieri David Cernea a fost pe doi. Cezar Motoc a incheiat pe 3.

David Cernea a castigat la prima participare in prima zi la Slalom Urias (59.10). David a fost urmat de Ioan Rares Tcaciuc(1:00.17). Pe locul trei a incheiat  David Militaru de la ASC Corona(1:01.91).

La sub 16 ani a castigat Val Baran in 1:37.44! Andrei Stanescu a fost pe doi in fata lui Dumitru Luca.

Val Baran a contribuit la clasarea Romaniei pe locul 3 la FIS Children Trophy din Poiana Brasov. Detalii aici!

Credit Foto: Madalina Totan

Autor: Ovidiu Peţenghea