Rezultate la Slalom la Campionatele Nationale de Schi Alpin de la Azuga

0
1384
Rezultate la Slalom la Campionatelor Nationale de Schi Alpin de la Azuga

Rezultate la Slalom la Campionatele Nationale de Schi Alpin de la Azuga. Aimx va prezinta castigatorii probelor. Pe lista castigatorilor la Combinata Alpina se afla Baran Val, Razvan Traistaru si Manya Szilas. La feminin s-au impus Jennifer Remetean Nagy, Alexia Nistoroiu si Ioana Catalina Ambrus.  AIMX v-a oferit si rezultatele din prima zi a Nationalelor. Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a adus intreceri la Slalom Urias. Au castigat Remetean, Nistoroiu, Oancea si Cernea. 

Rezultate la Slalom la Campionatele Nationale de Schi Alpin de la Azuga. Au castigat Alessia Fuchs, Bernadett Lorinc Balogh, Egon Kovacs si Manya Szilas.

La categoria sub 14 ani a castigat Egon Kovacs in 1:29.27. Tot de la ASC Corona a fost si al doilea clasat, Alexandru Prunea. Pe 3 a incheiat Matei Oancea de la CSS Sinaia.  La fete dinamovistele s-au luptat pentru victorie. A castigat Alessia Fuchs in 1:39.65. Alessia a fost urmata de Antonia Pahontu. Pe trei a incheiat Ioana Corlateanu de la ASC Corona.

La HCB a castigat Manya Szilas in 1:42.06. Top 3 a fost completat de David Cernea si de Zsolt Paszka sportivul lui Nan.

Rezultate la Slalom la Campionatelor Nationale de Schi Alpin de la AzugaEste primul an in care Clubul Sportiv Nan participa la Nationale. E un club privat si e destul de greu sa ai acces la fonduri si la pregatire. Din 4 sportivi ai clubului participanti au obtinut 3 medalii si mai spera la Slalom Special la o medalie joi. Ruxandra Sandulean a terminat pe 2 la Slalom Urias si pe locul 3 la Combinata Alpina. Joi Ruxandra are Slalomul Special 

Este doar inceputul pentru Nan care isi propune titluri nationale si participari internationale. Rezultatele de la Nationale sunt foarte bune fiindca Nan se lupta cu Dinamo, Armata, Brasovia, Corona, cluburi cu traditie.

David Cernea este triplul medaliat la Campionatul National de Schi Alpin pentru juniori mici. Castigator al Slalomului Urias si vicecampion la slalom si la combinata alpina. 

La HCF a castigat Bernadett Lorinc Balogh de la CS NAGY NORBERT SKI. Pe locul doi a fost Alexia Nistoroiu de la Dinamo. Locul 3 i-a revenit Dariei Stefania Saidac de la CSS Petrosani.

Sursa Foto Clubul Sportiv Carpati Sinaia si Ioan Gabriel Nan

Autor: Ovidiu Pețenghea