Rezultatele atletelor din Romania la Campionatele Europene de tineret, la Gavle

361
Rezultatele atletelor din Romania la Campionatele Europene de tineret, la Gavle

Rezultatele atletelor Baboi, Miklos si Anitei la Campionatele Europene de tineret din Suedia. Marina Andreea Baboi s-a calificat in semifinale la 200 metri  la competitia rezervata nivelului de varsta sub 23 de ani. Andrea Miklos s-a calificat in finala la 400 metri la Europenele de tineret.  Georgiana Iuliana Aniței a fost a cincea la triplusalt dupa ce a realizat cea mai buna saritura a ei in acest sezon.

Rezultatele atletelor din Suedia, obtinute la Campionatele Europene de tineret, de la Gavle.

Atleta Marina Andreea Baboi s-a calificat in semifinalele probei de 200 metri. In Suedia, Marina s-a clasat pe locul al treilea in seria a patra ( 23.87). A fost al 8-lea timp din semifinale. Finala este programata astazi(sambata, 13 iulie). O sutime de secunda i-a lipsit Marinei Baboi sa ajunga in finala si la 100 metri.

„O sutime, 7cm. Mi-am dorit, am luptat, dar n-a fost sa fie de data asta. Termin proba de 100m. pe un onorabil loc 11. Cea mai buna performanța a mea la un Campionat European.Sunt mândra de mine ca am reușit sa ma lupt de la egal la egal, sa-mi înving temerile și sa ma lupt in ciuda condițiilor nefavorabile.”-Marina Baboi

Andrea Miklos alearga in finala de 400 metri la Europenele de tineret din Suedia. Atleta de la CSM Bucuresti este antrenata de Magdolna Kanizsay. Andreea a devenit vicecampioana mondiala la juniori 1 anul trecut. Andreea Miklos a alergat la Gavle in seria a doua si s-a clasat a doua. Miklos a avut doua adversare cu un rezultat stagional mai bun. Timpul Andreei a fost 53,42, al 7-lea din semifinale.

Georgiana Aniței a terminat pe locul cinci la triplusalt la Europenele de tineret! Saritura a fost de 13,55 metri(din cea de-a cincea incercare). Este cel mai bun rezultat al ei din acest sezon. Georgiana este antrenata de Doina Anton si are dubla legitimare la SCM Bacău-CSM București.

Pe AIMX gasiti si celelalte rezultate ale romanilor la Gavle, aici!

Sursa foto Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea