Robert Glinta face record la 50 de metri spate in bazin de 25 de metri!

283
Robert Glinta face record la 50 de metri spate in bazin de 25 de metri!
sursa https://www.facebook.com/robglinta

Robert Glinta face record la Budapesta în concursul  INTERNATIONAL SWIMMING LEAGUE – MATCH 8! Robert a facut record national, timpul 23.12 +0.26 fata de invingatorul Ryan Shane. Robert a concurat si la 200 metri spate unde a obtinut timpul 1:53.48 . A castigat Evgeny Rylov in 1:48.69.

Robert Glinta face record dupa doua saptamani state in izolare. Calificat la Jocurile Olimpice, Robert continua sa impresioneze!

Ryan a ajuns la a treia victorie consecutiva la 50 metri spate. Robert Glinta si Evgeny Rylov l-au urmat pe singurul inotator care a coborat sub 23 de secunde.

 ” Ma bucur ca am revenit in competitii. Ma bucur de sprijinul Swim Ireland si Toronto Titans Team. Atac fiecare cursa, una dupa cealalta si incerc sa fiu consecvent.” Ryan Shane pentru swimswam.com

Robert Glinta a marcat momentul dificil pe care l-a depasit cu o postare pe contul de socializare.

”Deși a fi pozitiv în viață poate fi de cele mai multe ori un lucru bun, a fi găsit pozitiv cu COVID-19 cu siguranță nu este! Asta s-a întâmplat cu mine aici, la Budapesta. Siguranța înainte de toate pentru mine și restul sportivilor din ISL. Există protocoale medicale foarte stricte care sunt foarte atent implementate și pe care mi le însușesc în dorința de a reveni în echipă sănătos.”

Robert a revenit in forta si a facut record national!

La 23 de ani, Robert Glinţă este medaliat cu argint la Campionatele Europene de la Glasgow, în 2018, în proba de 50 de metri spate.

Obiectivul principal pentru Robert va fi la Tokyo. Programate in vara trecuta, Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor disputa in perioada 23 iulie – 8 august 2021.

Pe AIMX aflati aici si despre recordurile stabilite de ciclistii romani pe velodrom, in Bulgaria la Plovdiv. Campionii se pregatesc de intrecerile de la Europene

Autor Ovidiu Pețenghea