Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin câștigă la Naționale. Campionii de joi

0
684
Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin câștigă la Naționale. Campionii de joi

Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au remarcat și în ziua a doua a Campionatelor Naţionale de înot în bazin de 50 m. Intrecerile au fost programate la Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti,

Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin au urcat pe podium și în ziua a doua a Naționalelor de Natație din București.

Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin câștigă la Naționale. Campionii de joi

Robert Glinţă (CS Dinamo) s-a impus la 50 metri liber, iar Daniel Cristian Martin (CSM Bacău) a câștigat la 100 metri fluture. Robert și Daniel sunt calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 metri spate.

CSM Piteşti a obţinut două titluri, în ziua a doua a Campionatelor Naţionale. Mihai Iacob s-a impus la 400 metri mixt. Henrietta Fangli a câștigat la 50 metri bras.

Maria Claudia Gâdea a reuşit să urce din nou pe podium. Sportiva de la CSA Steaua a câștigat la 200 metri bras şi a terminat a doua la 50 metri bras după Henrietta Fangli.

Şi Henrietta Fangli s-a mai clasat o dată pe podium, la 200 metri bras după Maria Claudia Gâdea și Andreea Ioana Popescu (CSM Arad).

 Emilia Colţi Dumitrescu (CS Petrolul Ploieşti)  s-a impus la 800 metri liber. Ecaterina Scorţea (CSA Steaua Bucureşti)  a fost a doua. Pe podium a fost și Miruna Zorzoliu (Renovatio Sport Club Bucureşti) .

Alexandra Dobrin a câștigat la 200 metri fluture. Sportiva de la CSU Piteşti le-a întrecut pe reprezentantele clubului Steaua, Gabriela Ioana Gâdea  și Andreea Ramona Drăgoi.

În prima zi a Naționalelor, Robert Andrei Glinta si Bianca Andreea Costea au fost remarcatii de la Dinamo și CSA Steaua Bucuresti.

La 50 metri liber Bianca Andreea Costea si-a intrecut colegele de la Steaua: Maysa Raţiu si Maria Verciuc.

La 100 metri liber Bianca Andreea Costea a fost urmata de Maysa Raţiu si de Anastasia Maria Bako (CS Crişul Oradea).

Pe AIMX gasiti aici învingătorii de miercuri

Autor Ovidiu Pețenghea