CSS Orsova a avut cel mai mare punctaj la Nationalele de Juniori la Canotaj

274
CSS Orsova a avut cel mai mare punctaj la Nationalele de Juniori la Canotaj
sursa Federatia Romana de Canotaj

CSS Orsova a incheiat cu 81 de puncte in fata sportivilor de la CSS Unirea Iasi( 74 puncte). Pe trei au incheiat sportivii de la CSS Calarasi cu 60 de puncte ca si reprezentantii de la CSU Simona Halep Constanta. Probele la individual au fost castigate de Guzran Maria si Nicoara Cristian Vasile (CSS Calarasi). S-a impus si Tasca Sebastian Alexandru (CN Nicu Gane Falticeni) . La Masters 1XM Categoria C invingator a fost Irimia Marian Alin (CS Dinamo Bucuresti). Colegul sau Ivan Marian s-a impus la Masters 1XM Categoria B.

CSS Orsova incheie in top dupa intrecerile de vineri la Campionatul Național de Canotaj la Juniori, desfășurat la Baza Nautică Dorobanț din Iași.

Proba: 4XFI a fost castigata de echipajul de la FC Botosani. S-au impus Anca Birladeanu, Petian Diana Ionela, Balauca Iulia Liliana, Vezeteu Adelina Florin.

CSS Orsova a avut cel mai mare punctaj la Nationalele de Juniori la Canotaj

Proba: 2XFI a fost castigata de Morosanu Andrada Maria și Cires Patricia Andreea, sportive la CSS Unirea Iasi.

La Proba: 4-MI s-au impus sportivii de la CSS Orsova . Au concurat Timis Sebastian, Merila Toader, Axintoi Andrei Petrisor și Barbas Radu. Tot de la CSS Orsova s-au impus Andrei Mandrila si Claudiu Neamtu.

CSM Suceava s-a impus in proba: 4XFII. Au concurat Negura Narcisa Florentina, Todirica Andreea, Balan Larisa Georgiana și Ailincai Denisa Cristina.

La 4XMI cei mai buni au fost Timis Sebastian, Merila Toader, Axintoi Andrei Paetrisor și Barbas Radu (CSS Orsova).

La 2XMI s-au impus Andrei Mandrila și Neamtu Claudiu.

La 2-FII CSU Simona Halep Constanta a dat campioanele, pe Mocanu Elena Silvia și pe Robitu Eugenia Daniela.

CSS Orsova a castigat la 4XMII. Au concurat: Bodnar Marius Ionel, Stan Darian, Vatamaniuc Andrei Vald Robert și Dunca Marian Stefan. Colegii lor Badea Ovidiu Cristian și Nutescu Leontin Iliuta s-au impus la 2XMII .

Pe AIMX aflati aici si care au fost primii castigatori de joi la intrecerile de canotaj la Iasi

Sursa Federatia Romana de Canotaj