Robert Glință vorbește despre recordurile din Ungaria. Succes în ISL

182
Robert Glință vorbește despre recordurile din Ungaria. Succes în ISL
FOTO mike2swim

Robert Glință vorbește despre recordurile din Ungaria. În proba de 100 metri spate cu 49.79 a făcut un nou record național. Patru zile! Atât a rezistat recordul național realizat de către Robert Glință! Marți, 10 noiembrie, tot în cadrul competiției internaționale de la Budapesta, Robert a doborât performața reușită vineri. Robert Glință a terminat pe locul doi cu timpul de 49.79, depășit fiind doar de către rusul Kliment Kolesnikov. Vechiul record a fost de 49.87 secunde.

Al treilea record național a fost stabilit de Robert în proba de 200 metri spate. Robert a înotat în 1:51.87. Celelalte recorduri , obținute de Robert în Ungaria au fost în zile consecutive. Întrecerile din bazin de 25 de metri se țin in cadrul ISL.

Robert Glință vorbește despre concursul organizat în Ungaria în condiții speciale!

”Concursul este deosebit de bine organizat, sub forma unui turneu de 6 saptamani. Cele 10 echipe care participa, se antreneaza si concureaza in aceeasi locatie, neparasind acesta „bula” de asezamant, pe care au numit-o exact asa. Exista un protocol medical bine pus la punct. Toti sportivii sunt testati de covid-19 o data la 5 zile! Sunt masuri de protectie implementate precum purtarea mastii obligatorie in toate spatiile mai putin atunci cand mananci sau te antrenezi in apa. Temperatura masurata de fiecare data cand se intra in hotel sau in incinta bazinului. Exista un protocol de transport si distantare pentru ca orice contact sa fie limitat si cat mai scazut.”

Robert Glință a depășit momentul în care a fost depistat pozitiv! A revenit în forță și a făcut record după record!

Robert Glință vorbește despre recordurile din Ungaria. Succes în ISL

”Ma simt foarte bine! Am trecut cu bine de acea infectie si multumita si lui Dumnezeu m-am pus repede pe picioare si am reusit sa reiau antrenamentele in conditii fizice bune dupa cele 2 saptamani de izolare. Am reusit sa obtin niste rezultate neasteptat de deosebite in probele la care am concurat pana acum. Am inotat timpi personal best si cu record national in probele de 50m, 100m si 200m spate. Rezultatele sigur au fost incununate cu asemenea succes si datorita pregatirii foarte bine pusa la punct savarsita acasa. Aceste rezultate semnifica faptul ca ritmul si felul pregatirii de care am parte este foarte bun si vor fi un factor motivant pentru toti cei care ma ajuta in acest sens.”

Robert face parte din echipa Iron si va inota in semifinala turneului.

”Planuiesc sa ma bucur in continuare de competitie si de concurenta la un nivel atat de inalt! Vreau sa ma simt bine inotand fara sa simt o presiune prea mare de a performa. Vreau sa vad care imi sunt capacitatile in momentul de fata.”-Robert Glinta

Pe AIMX aflati aici si despre Mara Guler care a castigat un trofeu la alergarea de 48 de ore pe banda, in Polonia

Autor: Ovidiu Pețenghea